Consiliul Județean Argeș a demarat lucrările de asfaltare a DJ Băiculești – Curtea de Argeș

0
247

Consiliul Județean Argeș a demarat seria lucrărilor de infrastructură rutieră pentru anul 2019. Astfel, din această săptămână, Regia Județeană de Drumuri Argeș a început pregătirea infrastructurii pentru asfaltarea drumului județean 704H, Băiculești – Curtea de Argeș.

Așa cum am promis, au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș. La această oră s-au montat cele șase podețe tubulare și se lucrează la pregătirea infrastructurii, după care se vor turna cele două straturi de asfalt. De asemenea, Regia Județeană de Drumuri va demara și celelalte lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene, lucrări pe care le avem cuprinse în program ” – președinte Consiliul Județean Argeș, Dan Manu.

Doresc să mulțumesc Consiliului Județean Argeș pentru susținerea acordată localității noastre în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii rutieră. Pe lângă acest drum, în actualul mandat, Consiliul Județean Argeș a mai asfaltat un drum județean ce traversează localitatea noastră, este vorba de DJ 704E. A fost o lucrare complexă care a necesitat multă muncă și destul de scumpă” – Niculae Dragnea, primar comuna Băiculești.

Lasa un raspuns