Consilierul municipal Ionuţ Olariu – un bişniţar de maşini care vrea să salveze Pădurea Trivale bătând câmpii pe facebook!

0
237

În Argeş, colaborarea dintre PSD şi ALDE a fost permanent una bună. Cu un câştig evident pentru ALDE care a avut miniştri, secretari de stat, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Argeş, subprefect, directori de direcţii deconcentrate etc. etc. Mult mai multe funcţii decât ar fi fost cazul să primească dacă s-ar fi repartizat totul procentual. Dar n-a fost niciodată o problemă, pentru că în Argeş 99% dintre membrii ALDE au fost oameni de onoare! Cu excepţia unui băiat, Ionuț Olariu, consilier municipal la Piteşti, care joacă singur… la dublu!
Personal, l-am considerat iniţial un om de treabă. Un politician care ar fi putut avea viitor, cu condiţia să aibă caracter.
Ionuț Olariu a atacat PSD la nivelul municipiului Piteşti mult înainte ca ALDE să iasă de la guvernare. A făcut-o cu declaraţii pline de o demagogie rar întâlnită, arogându-şi iniţiative irealizabile, mult peste nivelul lui de influenţă şi, în general, peste puterea de decizie a oricărui demnitar argeşean! Atacurile lui la adresa primarului Cornel Ionică din postura de Ionuț Salvatorul (Pădurii Trivale!), solicitările lui impertinente adresate municipalităţii (în mod evident fără nicio finalitate!), iniţiativele lui „de facebook” mai dese ca poluţiile nocturne ale unui licean virgin (eşuate integral în ultimii 4 ani!), toate lasă să se întrevadă un şmecheraş egoist care nu e interesat decât de imaginea lui, un politruc ce distruge pas cu pas relaţiile personale existente între şefii lui de partid şi cei pe care-i acuză de toate cele!
În principiu, Ionuț Olariu trăieşte din comerţul de maşini. Dacă aş fi la fel de impertinent ca el, aş spune că face bişniţă cu fel de fel de cazane aduse din Germania, pe care le vinde prin Piteşti şi aiurea. Ar fi mai bine, zic eu, să plătim tot ce este de plătit statului înainte să salvăm Pădurea Trivale, spre exemplu!
Pentru că el nu zice nimic de defrişări, nu zice nimic de Armand Chiriloiu, groparul pădurilor argeşene, ci tot bate câmpii cu declararea Pădurii Trivale drept arie protejată, lucru care nu depinde de edilul Piteştiului şi nici de aleşii urbei! Ionuț Olariu ştie asta, dar crede că, până la urmă, consumatorii de facebook sunt proşti şi vor pune botul la propaganda lui ieftină „pro domo”!
Ca pronostic, cariera lui politică se va termina în 2020! Şi nu va fi nicio pagubă!
D.M.D.

Lasa un raspuns