Conducerea PNL Argeş, în frunte cu Adrian Miuțescu, îl acoperă pe derbedeul nesimţit de la Mioveni care l-a înjurat pe deputatul Liviu Pleșoianu!

0
364

Preşedintele TNL Mioveni, George Năstase, este autorul celor mai scârboase înjurături lansate vreodată în spaţiul public. Deşi au trecut câteva zile de la momentul în care deputatul Liviu Pleșoianu a făcut publice mesaje infecte pe care dobitocul care face de râs memoria Brătienilor i le-a adresat, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuțescu, şi restul celor din Biroul Permanent judeţean al organizaţiei tac ca mortul în păpuşoi!

Încurajaţi de complicitatea şefilor lor, au devenit vocali colegii puţoiului de la Mioveni, care ne-au trimis mesaje de ameninţare oarecum incoerente, din care am reţinut doar că Năstase ăsta e băiat bun în general şi că, dacă nu-l lăsăm în pace, ei au buze reci şi ne învaţă minte. Bun, asta nu cred că au zis-o, dar am dedus-o noi după agitaţia micuţilor.

Responsabilitatea o poartă, exclusiv, Adrian Miuțescu. Un ordinar ca băiatul ăla de la Mioveni nu poate scăpa fără o sancţiune gravă pe linie de partid. Dacă nu i se va aplica una drastică, anunţată public, atunci toţi liderii PNL Argeş, în frunte cu Miuțescu, nu merită să fie trataţi cu respect în campaniile electorale care bat la uşă, ci cu un vocabular (nu similar celui folosit de retardat, căci aşa ceva nu se poate ) care să atragă atenţia asupra lor în cel mai nedorit mod cu putinţă.

Aşteptăm decizia BPJ. După care revenim!

D.M.D.

P.S. Limbricul de la Mioveni avea o curiozitate, săracu’ de el, şi l-a întrebat din greşeală pe Liviu Pleșoianu: „Când sugi pula tragi în tine?”. Surse din intimitatea puțopalmistului Năstase ne-au dezvăluit că, de fapt, el ar fi vrut să-i adreseze întrebarea Ralucăi Turcan, cu referire directă la relaţia ei „profesională” cu Theodor Stolojan!

Lasa un raspuns