Condamnata Alina Frătică îşi face campanie electorală folosindu-se de copiii internaţi la „Marie Curie”

0
286

Alina Frătică este, scuzată să-mi fie exprimarea complet necenzurată, un fel de Oreste Teodorescu fără puţă. La fel cum ciudatul ăla sinistru şi suferind permanent de delir mistic ne agasează la TV, prin ziare, pe youtube şi pe facebook cu punctele lui de vedere care-l recomandă concomitent pentru „Bălăceanca” şi pentru o dezintoxicare severă, aşa şi blondina asta de la Bradu ne sufocă non-stop cu dorinţa ei de a părea altceva.

Altceva decât soţia unui fost client al sistemului penitenciar din România, distinsul fost edil comunal Florin Frătică!

Altceva decât o condamnată la executarea unor ore de muncă în folosul comunităţii, aşa cum o cunosc deja mulţi dintre vecinii ei din Bradu pe care nu-i mai poate păcăli nici dacă apare de braţ cu duhul Maicii Tereza!

Alina Frătică este Domnul Goe cu fustă! A vrut o viaţă împlinită financiar şi a reuşit să aibă acces la ea ducându-l la altar pe Florin Frătică, spaima banilor publici de la Bradu. Frumos, deştept, educat, fidel, un bărbat cum şi-ar dori orice femeie. Că la câteva luni mai năvălesc o tură mascaţii şi-l ridică pe micuţ, asta e, se mai întâmplă şi la case mai mari. Până la urmă, vorba manelistului Liviu Guţă (cel alături de care Florin Frătică se zguduia piftios, mort de beat pe scenă, acum vreo şapte-opt ani, la zilele comunei Bradu!), tot acasă se întoarce!

De câteva zile, Alina Frătică a mai făcut o descoperire. Şi-a dat seama că-şi poate face imagine folosindu-se fără pic de jenă de copiii internaţi la Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”. Aşa că, alături de o altă speranţă veştejită a politicii argeşene, Argentina Culcuş, a demarat o aşa-zisă campanie umanitară de strângere de cărţi pentru micuţii internaţi la unitatea medicală amintită.

Cum? Ce face? Ce, măăă? Bogatele astea nu s-au dus să le ofere copiilor cărţi cumpărate din banii lor şi ai brigăzii lor vesele, ci strâng cărţi, multe aflate într-o stare precară, de la argeşenii cu suflet mare. Pe care Alina Frătică şi tovarăşa ei de combinaţie le duc la „Marie Curie” cu mândria celor care au mai reuşit o dată să puncteze la capitolul generozitate etalată (dar inexistentă!).

Să nu uităm, d-na Alina Frătică este, ne spune ea, preşedintele filialei Argeş a Fundaţiei Solidaritatea Culturală pentru România ARS XX. Ce legătură este între orice formă de cultură şi soţia lui Florin Frătică nu ne spune nimeni. Nici nu cred că ar putea cineva să fie în stare să lămurească acest lucru! La fel cum ar fi greu de explicat, din partea fundaţiei în cauză, de ce lucrează cu o condamnată penală care mai ieri mătura pe jos din dispoziţia instanţei!

Ca să înţelegeţi totuşi ce caterincă de doi lei este campania celor două amazoane, trebuie spus că, la Mioveni, au fost strânse de la donatori circa 300 de cărţi. Cărţi care, la un anticariat, ar fi costat sub 500 de lei! (Sunt cărţi pentru copii, nu opere alese!) Deci mult zgomot pentru nimic! Dacă ar fi pus 100 de euro fiecare, doamnele Frătică şi Culcuş, plus ai lor, plus echipa de zgomote care gravitează în jurul lor ca muştele la…, ar fi obţinut un efect mai important. Şi mult mai decent!

Există totuşi o categorie de persoane încă şi mai penibile ca Alina Frătică şi trupa ei de stand up comedy involuntar. Sunt jurnaliştii care tratează orice flatulenţă publică a doamnei de genul acestei noncampanii umanitare ca pe un adevărat mecenat, călcându-se în picioare să o pupe în cur cu pasiune. Fireşte, nu gratis, dar contra unor sume jalnice, asemenea efectului campaniei despre care vorbim aici: „(…) Ca mamă, în primul rând, Alina Frătică a decis să facă acest gest, mai ales că nu este la prima acţiune umanitară, ea făcând acţiuni de caritate periodice, în special în preajma marilor sărbători, atât pentru copii, cât şi pentru bătrâni”.

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns! Când foamea de imagine se întâlneşte cu foamea de bani, te apucă scârba!

De ce face totuşi clanul Frătică astfel de porcării? E simplu, mai vor o dată la caşcaval. Adică la Primăria Bradu! Lucru care, cu toată dragostea, nu se va întâmpla în veci!

D.M.D.

P.S. Pe facebook, profilul Alinei Frătică este plin de referiri la Institutul Diplomatic Român. Zici că e Mircea Geoană, nu altcineva!

Ieşi acas’, penibilitate blondă!

Lasa un raspuns