Comunitatea brădeană îşi monitorizează INFRACTORUL! Un mister care va fi elucidat mâine: cu cine s-a întâlnit PENALUL Florin Frătică pentru o… realimentare?!

0
189

Speriaţi de faptul că Florin Frătică s-ar putea întoarce în administraţia locală de la Bradu, nu ca primar, căci aşa ceva nu se va mai întâmpla niciodată, ci în calitate de consilier local pe lista PMP, comunitatea s-a organizat pentru a se opune întoarcerii PENALULUI!

Astfel, Asociaţia „Fără infractori în administraţia Bradu”, entitate formată din cei mai importanţi oameni de afaceri şi reprezentanţi ai comunităţii brădene, a decis să intervină în lupta politică purtată de cetăţenii corecţi din Bradu împotriva fostului PUȘCĂRIAȘ Florin Frătică.

Astfel, am primit la redacţie mai multe fotografii, documente, memorii etc., toate referitoare la activitatea famigliei Frătică.

Pentru moment, publicăm astăzi două imagini de la o întâlnire de taină. PENALUL Florin Frătică (care de la un timp face foamea că, deh, e greu când nu mai poţi împărţi bugetul comunei cu bandă ta după cum aveai chef!) s-a văzut cu… nu spunem deocamdată cine, persoană importantă, pentru o… realimentare!

Cineva a dat şi FloriLache a luat! Practic ca un milog, că tot îi place lui să vorbească urât ca un puşcăriaş!

Mâine elucidăm misterul! Cu noi fotografii, lămuritoare!

Şi nu uitaţi: într-o democraţie, infractorii stau la puşcărie, nu la primărie!

D.M.D.