Competiție de liniuțe în Pitești. Câștigător: un dric!

0
698

     Sâmbătă, 26 septembrie 2015, Pitești. A III-a Ediție a Trofeului Argeș la Automobilism Viteză. Organizatori: Clubul Sportiv Procar Racing Team Piteşti, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Federaţia Română de Automobilism Sportiv, Primăria Piteşti, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş. Locație: strada Nicolae Dobrin. Competitori: 68 de automobilişti din Balş, Bucureşti, Buftea, Câmpina, Călimăneşti, Craiova, Curtea de Argeş, Drobeta Tur­nu Severin, Filipeştii de Pădure, Le­ordeni, Mioveni, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Scorniceşti, Slatina, Ştefăneşti, Târgu Jiu, Topoloveni şi Piteşti. Cu alte cuvinte, o competiție de liniuțe în Pitești, cu participanți din toată țara.

dric-lincon1O premieră pentru o competiție de liniuțe de acest gen este participarea unui dric, marca Lincon, în întrecere cu un Audi A3. Premieră a fost și pentru proprietarul dricului, Vlad Dumitrache, Dinastia Lux, care spune că nu se aștepta să câștige și s-a înscris la concurs doar pentru adrenalină și pentru a ieși în evidență cu neobișnuitul său automobil. Concurentul promite să mai participe și pe viitor, dat fiind succesul pe care l-a înregistrat cu al său dric atât în întrecere, cât și printre spectatori.

lamborghini1Vă informăm de asemenea că din această competiție de liniuțe nu putea lipsi controversatul și mai nou vedeta Televijen, cu al său Lamborghini Murciélago, obiect al mediatizatei dispute Leo-Renata-Dana Criminala-Televijen Pitești. Atât prezența pilotului, cât și a automobilului său, au făcut furori printre spectatori, care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu celebrul bolid. Probabil că mulți s-au întrebat ce caută Lamborghini-ul la Televijen și nu se află în posesia Danei. Sau a Renatei? Oricum, după ce Marius Alexandru (Televijen, cu alte cuvinte…) a fost desemnat câștigătorul Grupei S 7, a ținut morțiș să îi mulțumească în mod public, pe pagina sa de Facebook, nimeni alteia decât Danei Criminala (simțiți-vă liberi să fiți uimiți!) pentru premiul său și să le dedice trofeul câștigat postului de televiziune Kanal D, Adelinei Pestrițu și lui Mădălin Ionescu. Pentru Televijen acesta este al șaselea premiu de acest gen.

Trofeul Argeș a plecat anul acesta tocmai la Ploiești. Competitorul Cristian Sima a înregistrat cel mai bun timp în competiția de liniuțe, la Grupa S 6, cu al său automobil un Audi TT. Nici pentru el nu este primul premiu câștigat, automobilistul fiind un împătimit al curselor și concursurilor de acest gen. Și pentru investiția de 13.000 de euro pe care a făcut-o pentru a-și îmbunătăți automobilul, credem și noi că merita marele premiu!

Redactor: Emma Radu

Lasa un raspuns