Comisia de Etică a Universităţii din Piteşti încearcă din toate puterile să o salveze pe fosta consilieră a preşedintelui PNL Argeş Adrian Miuțescu

0
153
  • Pentru cei care mai au dubii asupra vinovăţiei Deliei Duminică, iată declaraţia prodecanului: „Există un singur catalog unde apare semnătura mea în dreptul soţului meu!

Singurii vinovaţi pentru situaţia incalificabilă creată în mediul universitar din Piteşti de scandalul Delia Duminică sunt şefii ei din cadrul universităţii.

Pentru că modul în care este gestionat balamucul provocat de faptul că atât soţul, cât şi sora prodecanului Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Piteşti au devenit studenţi, apoi licenţiaţi (soţul şi masterand al facultăţii cu pricina!) este de-a dreptul fraudulos şi menit să o scoată basma curată pe fosta consilieră a liderului PNL Argeş Adrian Miuțescu!

Atâta vreme cât soţia i-a fost profesor soţului, ce nu este clar? Există semnătura ei pe catalog! Aşa ceva este cu desăvârşire interzis! „Există un singur catalog unde apare semnătura mea în dreptul soţului meu”, îşi recunoaşte negru pe alb vinovăţia prodecanul Duminică! Atunci de ce nu a fost încă sancţionată? De ce fac cei din Comisia de Etică pe proştii şi susţin ba că reclamaţia nu este semnată de o persoană identificabilă, ba că totuşi Petre Duminică ar mai fi venit din când în când pe la şcoală etc. etc.?

Iată, pentru moment, câteva sugestii care i-ar ajuta să se lumineze pe dascălii vieţii:

  • Pot fi verificate înregistrările camerelor de securitate, care vor demonstra că militarul Petre Duminică nu a trecut pe la cursuri.
  • Comisia poate discuta cu foştii studenţi, aşa-zişii colegi ai lui Petre Duminică, care vor confirma faptul că fie nu l-au văzut niciodată, fie cunosc povestea care deja face parte din legendele universitare („Fratele doamnei prodecan cică a fost coleg cu noi”).
  • Comisia are tot dreptul să-i solicite doamnei prodecan Duminică să accepte o testare cu poligraful care să lămurească toate acuzele. Atâta vreme cât este acuzată de fapte atât de grave, refuzul de a se supune testării echivalează cu recunoaşterea vinovăţiei (coroborat cu restul probelor!).

La închiderea ediţiei am aflat încă o bombă de presă. Cică Petre Duminică ar fi obţinut şi bursă de la facultatea condusă de nevastă-sa, fiind deci un student eminent.

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns