Clanul PMP Bradu face conturi false pe facebook în care să-l înjure pe primarul Dan Stroe, omul care a salvat comuna Bradu din ghearele unei administraţii mafiote coordonate de famiglia Frătică

0
197

Am primit o somaţie de la cuplul de comici trişti din PMP Bradu, Alina şi Florin Frătică. Cei doi foşti condamnaţi de drept comun mă avertizează că, dacă mai îndrăznesc să-i calomniez, practic am sfeclit-o, fiindcă îşi vor repara onoarea terfelită în instanţă.

Băi Florine, dacă cineva ar fi ţinut la onoare, n-ar fi avut o relaţie cu un adolescent sexagenar ca Gogu Davidescu! Te-ai prins? Plus că n-ar încălca legea, pentru a nu ajunge în final să dea cu mătura în folosul comunităţii, în baza unei hotărâri judecătoreşti definitive de condamnare!

Dacă eu spun de tine că eşti un fost condamnat recidivist, un fost puşcăriaş de drept comun, nu te calomniez. Pentru că, ghici ce, asta eşti! Ai fost de cel puţin trei ori la puşcărie, deci eşti fost puşcăriaş, ai fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii? Ai fost! QED!

Un simplu cetăţean ar putea spune că nu este treaba noastră, a jurnaliştilor, faptul că tu ai fost la PUȘCĂRIE! Numai că tu nu eşti un simplu cetăţean, tu eşti un lider politic, un candidat la funcţia de primar al unei comune prospere. Ori, cetăţenii au tot dreptul să ştie cine eşti şi ce-ai făcut la viaţa ta.

Mulţi brădeni au între 18 şi 22 de ani, deci s-ar putea să nu ştie ce fel de om eşti şi ce trecut PENAL ai. Aici intervenim noi şi… lămurim lucrurile.

N-am spus noi că ai furat sau că ai fost corupt. Au spus-o procurorii şi judecătorii, cei care te-au acuzat, respectiv te-au băgat la puşcărie. Nu-ţi convine? Cu toată dragostea, mi se bârlăre!

Să fim mai veseli pe final, că e păcat! Iată două conturi false făcute de brigada de nătărăi a lui Florin Frătică din PMP Bradu. Sunt conturi vechi, de pe care Frătică şi trepăduşii lui îl înjură pe primarul Dan Stroe, cu zero beneficii, deoarece brădenii ştiu cine face treabă şi cine a făcut puşcărie!

Primul cont, Ileana M.Ică, transmite felicitări şi urări de bine din partea PMP (deci oamenii sunt şi inteligenţi ca o şurubelniţă!) şi foloseşte fotografia unei actriţe britanice, Wallis Day!

Al doilea cont, Dan Donuțoiu, foloseşte fotografia unui instructor sportiv al armatei române, Laszlo Zsolt Szoke. Acest cont se numea înainte Adi Crețu, acum fiind modificat la ordinul minunatei Alina Frătică pentru a aduce cu numele meu. Hai că nu este doar frumoasă şi cuminte, este şi deşteaptă consoarta penalului, nu vi se pare?

Având în vedere toate acestea, precum şi caterinca de care se pare că sunt dependenţi cei doi foşti condamnaţi de drept comun, Florin Fraierică şi Alina Găurică, le promit multă distracţie în viitor. E şi păcat să nu „ne simtem bine”, nu-i aşa?

Până atunci însă, întoarce-te la Bradu, Florine! Nu mai sta ascuns în Deltă, în pensiune, că eşti 100% în afara oricărui pericol. Are şi Covidul mândria lui!

D.M.D.

Lasa un raspuns