Clanul Frătică a ieşit la curăţenie în cimitir pentru a le mulţumi morţilor care l-au votat pe Florin în 2008 şi 2012!

0
323

În ultimii doi ani, comuna Bradu a scăpat, pas cu pas, de clanul penal Frătică. Spunem penal fiindcă Florin Frătică, edilul de tristă amintire al localităţii, a încasat deja o condamnare la o pedeapsă cu închisoarea (să fim optimişti şi să sperăm că mai urmează şi altele, cât mai repede!).

Pe urmele lui Florin Frătică a călcat, cu mult tupeu, dar cu aceeaşi lipsă de imaginaţie şi bun-simţ, soţia lui, Alina Frătică. După eşecul penibil de la alegerile locale, când n-a reuşit să convingă pe nimeni, deşi golanii şi derbedeii care au susţinut-o au călcat în picioare legea electorală folosind dube inscripţionate şi afişând faţa ei (destul de) ofilită pe toate gardurile, cârciumile şi stâlpii din Bradu, iată că Alina Frătică a scos iar capul pe scena publică.

De această dată secondată de alţi cinci oameni de casă, soţia infractorului condamnat Florin Frătică a format un adevărat comando cu care a descins în cimitir, unde a făcut curăţenie pe alei şi printre morminte, lansând şi un apel la locuitorii din Bradu să continue ce au început ei şi să pregătească mormintele pentru întâmpinarea aşa cum se cuvine a Sărbătorilor Pascale. Emoţionant? Deloc!

Din păcate pentru ea, familia Frătică nu mai păcăleşte pe nimeni. Brădenii s-au convins că administraţia Frătică a fost o adevărată plagă pentru comună, o adunătură de lipitori care au supt banii publici şi n-au realizat nici măcar o investiţie funcţională în comună (asfaltări de mântuială, canalizare care nu funcţionează etc.). Acum se pare că au fost loviţi şi de o amnezie cronică, în sensul că susţin că fac parte din PAM (Partidul pentru Argeş şi Muscel) în condiţiile în care Alina Frătică a candidat la funcţia de edil din partea PMP (Partidul Mişcarea Populară)!

Lăsând aiurelile clanului Frătică la o parte, trebuie făcute câteva precizări.

În primul rând, oricine îşi dă seama că este vorba despre o acţiune de imagine menită să-i prostească în continuare pe singurii lor susţinători rămaşi, retardaţii comunei Bradu. Alina Frătică nu-şi face curat în propria locuinţă şi în curte, având menajeră şi argaţi, şi vine ea să măture prin cimitir? Ete p…a!

În al doilea rând, dacă ar fi dorit să facă ceva pentru cimitirul din Geamăna, Alina Frătică ar fi putut acţiona pe vremea când era prima doamna a comunei. Atunci se limita la a primi salariu fără a trece pe la birou, aşa cum au declarat deja la Parchet două dintre colegele ei de la Primărie, loc unde o angajase amantul său de la acea vreme, Florin Frătică (omul era însurat atunci!).

Deja brădenii râd de ei pe reţelele de socializare spunând că famiglia Frătică a ieşit să facă ordine şi curăţenie prin cimitir pentru a le mulţumi astfel defuncţilor care i-au votat la cele două alegeri pe care le-a câştigat Florin Frătică. Prietenii ştiu când, cum şi mai ales CÂT!

Vom reveni curând la aceşti caraghioşi disperaţi să-şi facă imagine chiar şi printre morminte. Pentru că merită să fie bătaia de joc a Argeşului!

D.M.D.

Lasa un raspuns