Cine pune botul la manipularea cu Oprea este excesiv de prost!

1
436

manipulare_opreaNu-mi place Gabriel Oprea. Nu-mi place chiar deloc! UNPR mi se pare un partid jalnic, trădător şi impotent, care nu va lua 2% la alegeri dacă se prezintă pe liste proprii! Ca să fie clar stabilit, „Ziarul de Argeş” nu va face contract de publicitate electorală cu UNPR nici dacă vor plânge la uşa redacţiei!
Dar una-i una şi alta-i alta. Sunt şi eu, cum probabil sunteţi şi dumneavoastră, sufocat de manipulările oribile de pe internet. Pentru că Net-ul şi Facebook-ul au devenit în prezent cele mai eficiente canale de manipulare colectivă.
Gabriel Oprea este vicepremier şi ministru de Interne. Un poliţist pe motocicletă (de la Poliţia Rutieră) a murit în timp ce-i deschidea drumul ministrului. A căzut cu motocicleta într-o groapă imensă aflată pe carosabil. O tragedie cumplită, care putea fi evitată dacă imbecilii ăştia care asfaltează străzi ar fi lucrat non-stop, ca afară, până ar fi terminat lucrarea. În fine.
Tot felul de publicaţii cretine şi insolvente susţin că Gabriel Oprea trebuie să demisioneze… ieri! Pentru că folosea o coloană oficială deşi nu avea dreptul, pentru că umbla mereu cu poliţist antemergător pe motocicletă etc. Nişte site-uri ciudate, pe care orice om sănătos le „citeşte” ca fiind aflate în slujba unor sisteme, ca să nu zic servicii, supralicitează, spunând că Oprea mergea cu motociclişti şi la restaurant, ba chiar şi la amantă!!
Cum să creadă un om normal aşa ceva? Cum să te duci la amantă cu escortă? Păi, dacă-i ţineai pe poliţişti aiurea după tine, n-ar fi sunat ei la televiziuni, n-ar fi dat pontul la Capatos sau la Mădălin Ionescu? N-ar fi văzut lumea ditamai circul la poarta unei dudui? Sau la uşa cârciumii?
Gabriel Oprea n-a beneficiat de coloană oficială în momentul accidentului. Motociclistul are rolul de a deschide drumul. Are rol de fluidizare a traficului. Dacă ministrul de Interne nu are dreptul la motociclist însoţitor şi maşină a Poliţiei Rutiere, atunci cine dracului are?!
Se dau exemple din Olanda. Dar de ce să nu luăm exemplul Statelor Unite, al Marii Britanii, al Franţei, al Germaniei?! Doar pentru că nişte manipulatori jegoşi, ascunşi în spatele unor calculatoare, mint şi dezinformează?
Să-şi dea demisia Oprea pentru că un motociclist care-i deschidea drumul a căzut într-o groapă şi a murit? A săpat generalul Izmană groapa? A determinat el moartea poliţistului cumva? Fireşte că nu!
Gabriel Oprea este acum lovit pentru că n-a vrut să dea jos Guvernul Ponta! Numai dacă eşti foarte-foarte prost, excesiv de prost, nu înţelegi acest lucru! Iar numai pentru acest motiv, că i-a scos din minţi pe cretinii băsişti refugiaţi pe internet şi pe stăpânii lor cu ochi albaştri, Oprea mi-a devenit simpatic pentru cinci minute!
Aşadar, Gabriel Oprea nu are niciun motiv să demisioneze pentru moartea poliţistului. Cine crede altceva este ori băsist, ori sărac cu duhul!
D.M.D.
P.S. În altă ordine de idei, rămâne cum am stabilit. UNPR este o cloacă în care s-au regăsit toţi traseiştii şi ciolănarii din politica României, iar Gabriel Oprea este un personaj de care mi-e scârbă. La fel de mult cât de cei care încearcă să-l doboare astăzi pentru că nu şi-a confirmat renumele de trădător şi n-a lăsat Cabinetul Ponta să cadă!

1 Comentariu

  1. esti cam cretin :))) ce treaba are OLANDa sau SUA cu legislatia ROMANIEI???? Ori in Romania nu are voie la coloana, altceva ce mai vrei sa comentam? incepusei bine, chiar eram curios, dar se vede ca intoxicarea o faci tu, de vreme ce noi suntem in Romania si tu aberezi de Olanda…. praf si pulbere :)))

Lasa un raspuns