Cine era polițistul din Pitești care și-a ucis copilul de 3 ani și s-a sinucis – Tatăl său este un cunoscut politician din Argeș!

0
297

Crimă îngrozitoare petrecută sâmbătă în Pitești, cartierul Eremia Grigorescu – Marius Franțescu, polițist la BCCO Argeș, și-a ucis copilul de 3 ani și s-a sinucis împușcându-se cu arma din dotare!

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, se afla în proces de divorț cu soția sa, de meserie tot polițistă. Se pare că acesta ar fi amenințat în mai multe rânduri că îi va face rău copilului și își va face rău, afectat fiind de despărțire. Fusese testat psihologic în luna ianuarie a acestui an și declarat apt.

Sâmbătă, 3 noiembrie, femeia l-a dus pe cel mic în vizită la tatăl său. S-a îngrijorat când acesta nu i-a mai răspuns la telefon, așa că a sunat la 112. Pompierii au spart ușa locuinței și au descoperit o scenă macabră: băiețelul de 3 ani zăcea mort, într-un sac de rafie, iar polițistul se împușcase în cap. Din primele cercetări rezultă că bărbatul își omorâse copilul în somn.

Mama și bunica copilului au suferit șocuri puternice și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au găsit în locuința bărbatului mai multe bilete de adio, care însă nu explică motivul gestului său.

Marius Franțescu era fiul președintelui PNL, Costel Franțescu.

Lasa un raspuns