Cetăţenii din Mioveni sunt aşteptaţi să depună cereri pentru ajutorul de încălzire

0
289

15-noi-mioveni-ajutoareAutorităţile locale din Mioveni informează că până în prezent au fost înregistrate 98 cereri de acordare a ajutoarelor pentru încălzire în iarna 2016-2017. Dintre acestea, 88 sunt pentru încălzirea cu gaze, 9 pentru încălzirea locuinţei cu lemne şi una cu energie electrică.

Toţi solicitanţii care au depus cereri până astăzi vor beneficia de ajutor de încălzire pentru tot sezonul rece (noiembrie 2016-martie 2017). După 20 noiembrie se vor înregistra cereri pentru consumatorii care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, iar stabilirea dreptului se face începând cu luna depunerii cererii pentru solicitanţii care înregistrează documentaţia până pe data de 20 a lunii şi cu luna următoare pentru cei care înregistrează documentele după data de 20 a lunii.

Cererile se pot procura şi de la sediul Primăriei (de la ofiţerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni şi miercuri între orele 8-16, marţi şi joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14 şi sâmbătă între orele 9-12. Acestea se depun la ghişeul din holul instituţiei.

F.O.

Lasa un raspuns