Ce arată ancheta în cazul polițistului din Pitești care și-a ucis copilul – Detalii șocante ies la iveală!

0
379

Ancheta desfășurată în cazul polițistului din Pitești care și-a ucis copilul cu arma de serviciu și s-a sinucis scoate la iveală detalii șocante. Chiar dacă unii considerau că totul s-ar fi petrecut dintr-un accident, că băiețelul de 3 ani s-ar fi împușcat din greșeală cu arma tatălui său, cercetările au relevat că a fost vorba de o crimă cu sânge rece, urmată de un suicid. Iată ce declară Marius Ștefan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș!

”Focul de armă a fost tras printr-o pernă, ori în cazul unui accident, acest obiect nu-şi mai are locul. În cazul copilului, perna a mai amortizat împuşcătura. În schimb, Marius Franţescu şi-a dus pistolul direct la tâmplă, iar impactul a fost devastator”.

Polițiștii au găsit pereții camerei în care se aflau corpurile polițistului și băiețelului plini de sânge. Dacă inițial s-a spus că cel mic era înfășurat într-un sac, era de fapt vorba despre un suport de susținere a copiilor. Băiețelul fusese împușcat de la spate, în cap.

Amintim că Marius Franțescu avea 29 de ani și era polițist în cadrul BCCO Pitești. Divorțase recent de soția lui, Alina Lăudatu, și ea tot polițist. Se pare că bărbatul a dorit să se răzbune pe mama copilului său, pentru că aceasta l-a părăsit și a început o altă relație cu un coleg. Copilul lor, Luca, avea doar 3 ani și jumătate.

Lasa un raspuns