Căzăturile şantajiste vomită fiere ca să primească bani. De luni, însă, vor primi ce le place cel mai mult: …UE!

0
162

Am dezvăluit săptămâna trecută cazul unor lepre de presă care cred că mai merge acum să intimidezi şefii de instituţii şi patronii pentru ceva bănuţi.

Ei bine, discutăm despre un ratat de peste Carpaţi, un pămpălău care a cochetat cu lumea politică şi care a candidat la Primăria Cluj reuşind performanţa de a fi votat de… nimeni (vreo 2.000 de voturi!), şi despre două-trei panarame de jurnalişti expiraţi care şi-au dat mâna să facă un site de căcat în care azi să înjure şi mâine să primească bani. Între noi fie vorba, una dintre căzăturile de-acolo este la al 69-lea job în presă, fiind celebră pentru faptul că i-a rezolvat pe toţi, din toate poziţiile.

Futuţii ăştia slinoşi merg peste primari, peste directori de firme şi instituţii, lăudându-se ameninţători că ei sunt răi şi fac presă bună, punând fel de fel de întrebări agresive, doar-doar o fi vreunul atât de dobitoc încât să le dea bani. Ca o paranteză, ei sunt răi şi periculoşi ca un bichon constipat, lucru de care se vor convinge până şi ei, foarte curând!

De săptămâna viitoare, presa serioasă va monitoriza atent activitatea acestor jigodii şi va semnala de fiecare dată când avem de-a face cu un şantaj, în sensul că un demnitar este azi înjurat şi mâine, după ce a fost convins să plătească, pupat în cur conform obiceiurilor patentate de echipa de târfe asexuate de la acest site mizerabil.

Scriu acest articolaş pe telefon, din maşină, undeva pe lângă Râmnicu-Vâlcea. Nume, date şi informaţii dau luni, pe larg.

D.M.D.

P.S. Ca de obicei, sunt primul care sare în sprijinul comunităţii, deşi am discutat subiectul cu 6 patroni de publicaţii care mi-au semnalat cazul dobitocilor. Mă voi distra la maximum, pentru că mie îmi place teribil să micţionez pe astfel de căcănari abjecţi!

P.S. 2 Discutam miercuri cu un prieten despre două dintre petardele de la acest site. I-am spus că ăştia merită o mare …UE de la toată lumea. La care el, senin, îmi spune că a rezolvat jumătate din echipa botaniştilor în cauză! Superb sau ce?!

Lasa un raspuns