(Cătăline, mai taie din ele, dă-le dracu’!) Bolidul de 140.000 de euro al deputatului Rădulescu valorează de fapt nici 30.000, are şase ani vechime şi câteva sute de mii de kilometri la bord

1
185

Pentru cei care au citit în toată presa ştirea despre bolidul de 140.000 de euro care i-a fost furat deputatului Cătălin Rădulescu, facem câteva precizări menite să mai liniştească lucrurile.

Maşina respectivă, un Range Rover Vogue, n-a valorat nici când a cumpărat-o 140.000 de euro. A fost achiziţionată, dacă-mi aduc bine aminte (şi am o memorie bună!), cu circa 117.000 de euro de la firma lui Adrian Prodănel, care i-a făcut şi un discount pentru că apăruse modelul nou (şi cea de pe stoc s-ar fi depreciat rapid!).

Maşina are şase ani vechime, cred că peste 300.000 km la bord (avea 80.000 după primele 7 luni!) şi a fost lovită de câteva ori (o dată chiar în parcarea Aeroportului Otopeni, eram acolo!), başca vandalizată de cel puţin două ori. Având în vedere aceste lucruri, maşina furată nu valora mai mult de 30.000 de euro, cu excepţia cazului în care ar fi cumpărat-o vreun fan al lui Cătălin Rădulescu.

În rest, sper s-o recupereze cât mai curând. Pentru că ne-a obosit pe toţi cu simptomele lui de individ suferind de o tulburare bipolară: când este Rambo 18 cu AKM gata să-i radă pe toţi, când se consideră victima unor persecuţii din partea SRI, DNA, colegilor de partid, Opoziţiei, jurnaliştilor etc.

D.M.D.

1 Comentariu

Lasa un raspuns