Cătăline, ia-te de urechi şi dă-ţi două palme! În politică, aleşii nu-i iau niciodată de urechi pe alegători. Coaie, ghici ce, cetăţeanul are întotdeauna dreptate!

0
93

CătăCătăline, ştiu că tu nu pricepi de vorbă bună. Aşa că vreau să te rog ceva, cumva, pe limba ta.

Cătăline, taci, mă, dracului din gură! PSD pierde 1.000 de voturi cu fiecare frază pe care o scuipi printre dinţi. Oamenii normali, sănătoşi la cap, sunt şocaţi că un partid echilibrat a putut trimite în Parlament un diliu ca tine.

Cătăline, de fiecare dată când simţi nevoia să înjuri pe cineva, să ataci o categorie socio-profesională, ia-te de urechi şi dă-ţi două palme! În politică, aleşii nu-i iau niciodată de urechi pe alegători. Coaie, ghici ce, cetăţeanul are întotdeauna dreptate! Chiar şi atunci când greşeşte, tot voi politicienii sunteţi de vină, pentru că nu i-aţi explicat cum trebuie ce şi cum. Ori, de la tine, în afară de insulte, de ameninţări cu mitraliere şi de minciuni, n-a auzit nimeni altceva!

Cătăline, înainte să baţi câmpii pe facebook, gândeşte-te dracului că există internet. Cum ar zice colegul tău, intelectualul Vanghele Marean, există Goagăl, Gooagle sau… whatever! Deci nu mai minţi ca Pulică Frânaru că eşti în PSD de 22 de ani când tu ai umblat pe la PD (unde îl rugai pe Ion Cîrstoiu să te lase la conducerea PD Argeş! Vrei printul primei pagini din „Jurnal de Argeş”, măi Pinocchio?!) şi ai candidat ulterior din partea Forţei Democrate a lui Petre Roman. Cuvintele nu minte, dottore!

Bă Cătăline, s-a dus vremea golanilor în politică. A obsedaţilor de fofoloancă, disperaţi să tragă la poartă chiar şi în pauza dezbaterilor legislative din Parlament. Capisci? Eşti anacronic, dă-o în morţii ei de treabă! Nu contest că ai şi tu electoratul tău fidel, dar studiile medicale arată că 7-8 persoane din 100 au probleme cu capul şi înclinaţii sociopate!

Mitralieră, ai fost deputat timp de trei mandate! Cum ar zice Andreea Cozma, colega ta de la Prahova, ai avut bulan cât zece! Acum stai în plm acasă şi lasă partidul să se regenereze! Să elimine panaramele ca tine şi să promoveze personalităţi, nu persoNULITĂŢI!

Cătăline, ştiu că nu te merităm. Ăia care te merită alături au program obligatoriu şi paturi supraetajate! Probabil că tu vei scăpa, nu ca Mircea Drăghici care nu mai are nicio şansă. Pentru că tu ai fost prăduitor de mic, nu te-ai apucat ca ăstălalt, la 50 plus! Ai experienţă şi cojones! Cu toate astea, hai lasă-ne dracului şi du-te în p…anama! Înot dacă se poate!

D.M.D.

Lasa un raspuns