Cătălin Rădulescu – un analfabet funcţional şi un mincinos patologic ce trebuie exclus imediat din PSD!

0
357

Există în PSD Argeş un caraghios. Un penibil cum clasa politică judeţeană nu a mai cunoscut. Un mincinos patologic ce ar face să îngheţe şi Nilul. Un individ implicat de-a lungul timpului în zeci de scandaluri publice, multe dintre ele sordide, dar pentru fiecare a găsit rapid o ieşire salvatoare: altcineva este de vină! Mereu altcineva!

În weekend, penibilul a comis-o din nou. Să-i dăm cuvântul, respectându-i ortografia de şantier şi logica demnă de un tractorist matrafoxat, cu precizarea că sublinierile ne aparţin:

Dragii mei astăzi Psd ARGES a pierdut vicepresedentia regiunii Sud datorită ambiţiei ipocrite a lui Serban Valeca. Mi-a refuzat susţinerea mea, crezând ca va câştiga. Deşi i-am spus ca nu va câştiga s-a ambiţionat şi i-a convins pe primari şi membrii CEx ca are susţinerea Preşedintelui Dragnea şi ca toate judeţele din regiune ii vor da votul, iar mie mi-a refuzat susţinerea. Atunci am hotărât sa îmi depun candidatura însă știind ca o sa mi se refuze datorită lipsei susţinerii org Psd Arges, împreuna cu Nicu Banicioiu, l-am convins pe prietenul meu Adi Tutuianu sa candideze împotriva lui Valeca, ca sa demonstrez pentru a nu ştiu cata oară ca Valeca nu are susţinere naţionala. Am hotărât astăzi cu Adi Tutuianu ca sa nu împărţim voturile, iar voturile care urmau sa meargă către mine de la Prahova prin prietena mea Andreea Cosma (colega mea de banca) şi de la Giurgiu (de la prietenul meu Nae Badalau ), sa meargă la el, şi aşa Adi a câştigat. Dacă Serban Valeca, îmi dădea susţinerea org Psd Arges, prietenul meu Adi Tutuianu nu candida, eram singurul candidat pe regiune şi Psd ARGES astăzi avea vicepreşedinte. Acum sa îşi asume pierderea. Sa îşi dea demisia de onoare. Sper ca colegii mei din Psd Arges, sa înţeleagă ceva din asta”.

PSD Argeş are obligaţia să-l excludă dracului pe gibonul ăsta infantil şi infatuat. Imediat!

Pentru că este analfabet cât cuprinde: „îmi dădea susţinerea”, „ca colegii”, „mi-a refuzat susţinerea mea” etc.

Pentru că a încercat să-şi şantajeze şeful de partid cu nişte minciuni demne de un elev repetent, solicitându-i lui Şerban Valeca să se dea la o parte şi să-l lase pe el să candideze pentru că ar avea mai multe şanse fiindcă e coleg de bancă al Andreei Cosma şi fiindcă e prieten cu Nae Bădălău!

Pentru că este atât de prost încât susţine negru pe alb, într-o postare oligofrenă, că a trădat şi pretinde că PSD Argeş a pierdut un vicepreşedinte din cauza lui, care a conspirat cu reprezentanţii altor judeţe împotriva şefului şi colegilor săi din conducerea filialei social-democrate!

Evident, Cătălin Rădulescu bate câmpii. Nu el l-a convins pe Adrian Țuțuianu să candideze atâta vreme cât omul şi-a anunţat intenţia de a fi vicepreşedinte cu săptămâni în urmă, iar PSD Dâmboviţa şi-a anunţat susţinerea pentru liderul său pe toate căile încă de la stabilirea Congresului extraordinar. Sper că nu există cineva atât de retardat încât să creadă că un lider adevărat ca Țuțuianu ar fi marioneta unui păcălici ca Rădulescu! De asemenea, nici Prahova şi nici Giurgiu nu i-ar fi dat niciun vot, pentru că toţi fac alianţă cu cei puternici, nu cu clovnii!

Rădulescu Pistol cu Apă trebuie exclus din PSD imediat! Pentru că, de când a intrat în organizaţia judeţeană, n-a făcut altceva decât să alerge după funcţii, să-şi saboteze colegii şi şefii şi să schimbe la două-trei luni fofoloancele angajate la cabinet să-i dea cu capul în buric şi să-i spună că 11 centimetri înseamnă ditamai socoteala!

Rădulescu trebuie dat afară pentru că a distrus imaginea PSD Argeş. Scandaluri fără număr, dosare penale, circ mediatic şi supunerea la perversiuni a limbii române. I-a minţit pe primarii de comune că le va aduce investiţii şi i-a îndârjit împotriva conducerii organizaţiei judeţene. A share-uit postări antisemite şi a acordat interviuri scelerate în care delira despre un pistol mitralieră pe care l-ar folosi împotriva protestatarilor etc.

Ce mama dracului caută ăsta în PSD? Cine îşi asumă menţinerea unui astfel de individ sinistru în conducerea uneia dintre cele mai eficiente organizaţii social-democrate din România?

Rădulescu trebuie alungat din PSD Argeş. Trebuie dat afară cu scandal, în mod public, umilitor chiar! Trebuie dat un semnal clar şi fără echivoc, atât electoratului, cât şi altor răduleşti mai mici care pândesc din umbră. Un partid modern nu poate să-şi permită, sub nicio formă, astfel de tumori!

PSD Argeş nu va fi niciodată o forţă atâta vreme cât un pulifrici rudimentar, dar tupeist, le dă periodic şefilor, colegilor şi adversarilor flegme şi-i umple de ridicol!

D.M.D.

Lasa un raspuns