Cătălin Rădulescu Mitralieră vrea la „Bălăceanca”! Deputatul susţine că ţara noastră este… leagănul civilizaţiei europene, în timp ce violează cu perversiuni limba română!

0
251

Când preşedintele executiv al PSD Argeş şi totodată liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, a pus în discuţie cazul deputatului Cătălin Rădulescu Mitralieră, căruia social-democraţii piteşteni i-au şi retras sprijinul politic pentru toate funcţiile pe care le ocupă, a devenit clar că, la nivelul filialei, singurul dispus să ia taurul de coarne şi să facă ordine în organizaţie este numărul unu de la municipiu.

Restul pesediştilor cu greutate fie preferă să nu se implice deloc, aşteptând un nou mandat, fie îşi văd de interesele personale, obţinând cabane de vânătoare, piscine moca, ori conspiră cu onanişti recunoscuţi din mahalaua jurnalismului pentru a vomita pe internet minciuni infecte şi calomnii purulente.

Iată că Rădulescu Mitralieră a recidivat pentru a nu ştiu câta oară şi s-a lansat într-un delir verbal de neimaginat. Acest idiot, care pare (şi probabil că şi este!) mai prost decât manelistul Nicolae Guță, a răspuns raportului MCV (raport care în sine este o însăilare de nerozii pe care atât CSM, cât şi liderii PSD-ALDE care au fost la şcoală le-au demontat imediat!) printr-o serie de imbecilităţi fără egal. Mesajul nu face altceva decât să le dea apă la moară celor de-afară care ne consideră europeni de mâna a doua şi celor din ţară care susţin că PSD este o adunătură de grobieni agresivi şi inculţi.

Leagănul civilizaţiei noastre este mult peste civilizaţia voastră, pentru că aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe… nu mai dăm exemple… când, probabil Brâncuşi făcea statui, ei, pe la curţile regale inventau homosexualitatea sau făceau orgii. Multe… nu comparaţi istoria românilor cu istoria voastră, dragi colegi din alte ţări. (…) Dacă vreţi să vă comportaţi în felul ăsta… românul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi… din contră românii sunt demni, sunt educaţi sunt mai deştepţi ca mulţi dintre străini.

Rădulescu a instigat apoi mai multe ţări să facă front comun împotriva Germaniei şi Franţei: „Trebuie făcut front comun, toate ţările ce se simt nedreptăţile, Spania, Ungaria, Cehia, Polonia să facă front comun şi să arate câtorva ţărişoare, Germania, Franţa şi să le arate că majoritatea în UE e alta, nu patru ţări fac reguli pentru celelalte. Vrei tu Germania să arăţi că sunteţi perfecţi, fă-ţi şi tu DNA şi ANI la tine în ţară, vrei tu Franţa să ne ceri nouă să schimbăm legile cum vrei tu sau să schimbăm procurorii, faceţi şi voi la fel. Atâta timp cât în ţările voastre vă comportaţi într-un fel, acceptaţi corupţii şi nouă ne dat lecţii”.

Băi Mitralieră, prostule care eşti tu prost, „mai inferior” este greşit, mă doctore! Adjectivul „inferior” nu are grade de comparaţie! Toţi ştim că la gramatică ai lipsit mereu, fiind plecat să uzi buretele, dar, dacă ştii că eşti bătut în cap, nu mai semnaliza! Ne faci dracului de râs pe toţi, analfabetule care eşti tu analfabet!

Rădulescule, încă o chestiune. Băi, Brâncuşi s-a născut pe 19 februarie 1876. Regalitatea de care vorbeşti se cam dusese… de suflet. Până şi al doilea imperiu dispăruse de 6 ani, după capitularea lui Napoleon al III-lea la Sedan. Mai erau „alive and kicking” doar Wilhem I (plus Otto von Bismark egal love) la cârma celui de-al doilea Reich şi Frantz Joseph I pe tronul imperiului Austro-Ungar!

Când făcea Brâncuşi statui… Doamne ce prost eşti, Mitralieră!

Ştiu că tu, ca orice puţinel la cap, crezi că România este buricul pământului. Ghici ce! Nu e!

Când noi ne spălam în pârâiaşe de munte, romanii aveau băi publice şi apeducte. Când noi aveam fel de fel de sălbatici cu cuşme care împărţeau dreptatea aruncându-i pe acuzaţi în suliţe, romanii aveau procese cu avocaţi, îl aveau pe Marcus Tullius Cicero.

Când noi construiam o cetăţuie primitivă pe un vârf de munte, Ludovic al IV-lea construia Versailles! Când moldovenii ridicau nişte bisericuţe, frumoase ce-i drept, dar microscopice, Michelangelo picta Capela Sixtină!

Aş putea s-o ţin aşa până mâine, dar tu, fiind „mai inferior”, n-o să pricepi nimic. Mă bucur foarte mult că te-au dat dracului afară din PSD Piteşti, pentru că eşti mai prost decât prevede legea!

D.M.D.

P.S. Aici s-a folosit prima scriere din lume? Nu-ţi aduci tu bine aminte, fiindcă aveai febră. Era vorba despre o reţetă pe care ţi-a scris-o medicul de familie, care tot spera să te faci dracului bine. Nicio şansă!

Lasa un raspuns