Cătălin Rădulescu Mitralieră se laudă singur şi minte ca un scelerat, în timp ce-l pupă în cur pe Liviu Dragnea, doar-doar mai obţine un mandat de deputat!

0
184

Deputatul Cătălin Rădulescu, individ căruia organizaţia PSD Piteşti i-a retras sprijinul politic pentru că a avut numeroase momente de demenţă publică, a ieşit din nou la rampă cu un mesaj care le arată tuturor că omul nu este în toate minţile:

Mă adresez astăzi tuturor membrilor PSD care mă cunosc şi care mă respectă şi mă apreciază pentru curajul meu, pentru fidelitatea faţă de partidul meu (22 de ani în acelaşi partid), pentru naţionalismul şi dragostea mea faţă de acest popor; mă adresez astăzi primarilor PSD, miilor de primari PSD care mi-au mulţumit în ultimii ani pentru legile pe care le-am iniţiat şi prin care am reparat nedreptăţile făcute de legea ANI împotriva lor; mă adresez astăzi colegilor mei parlamentari, cu care am iniţiat sute de amendamente la cele mai importante legi, care au rolul să stopeze abuzurile în justiţie faţă de românii nevinovaţi; mă adresez miniştrilor şi preşedinţilor, vicepreşedinţilor şi consilierilor PSD din consiliile judeţene, viceprimarilor şi consilierilor locali; mă adresez oamenilor de afaceri, simpatizanţilor, care au suferit fiind abuzaţi de statul mafiot paralel, dar care au fost susţinuţi în aceşti 5 ani, prin toate măsurile de scădere a taxelor şi nu numai; mă adresez societăţii civile şi simpatizanţilor PSD: am intrat în Parlamentul României în 2012, şi apoi în 2016, pentru că am crezut în capacitatea de bun strateg, de bun organizator şi mai ales de bun român a lui Liviu Dragnea (…)”.

Dincolo de faptul că lui Mitralieră i-au murit lăudătorii, pentru că rândurile subliniate nu au nicio legătură cu realitatea, e de porc să te prezinţi singur ca fiind un Mesia al social-democraţiei, când tu eşti vai steaua ta. Pe el îl înjură toţi şi nu-l respectă nimeni!

Mesajul este mult mai lung, dar l-am cenzurat noi, fiindcă Rădulescu minte ca un scelerat încă de la început. El n-a făcut parte din PSD 22 de ani neîntrerupt. Prin 2005, într-un spectaculos interviu acordat publicaţiei „Jurnal de Argeş”, Cătălin Rădulescu îi cerea public prefectului Ion Cîrstoiu să conducă împreună PD Argeş, după care să-i predea lui conducerea organizaţiei judeţene a PD!

Ca şi cei din PSD Argeş, cei din PD i-au arătat uşa lui Cătălin Rădulescu!

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Ce ruşine pentru politica românească să ai în Parlament un astfel de demagog sinistru!

Revenim. Când ne va trece scârba!

D.M.D.

Lasa un raspuns