Cătălin Podea a fost numit director tehnic al Direcţiei Silvice Argeş după ce a evaluat corespunzător cabana silvică pe care i-a vândut-o Armand Chiriloiu deputatului Radu Vasilică!

0
352

Conducerea Direcţiei Silvice Argeş acţionează ca un grup de crimă organizată şi… va fi investigată ca atare. Placa turnantă a operaţiunilor derulate de Armand Chiriloiu şi echipa lui în judeţ este Fabrica de Cherestea de la Domneşti. Aici vorbim despre concurenţă neloială având în vedere că fabrica, ca orice agent economic, ar trebui să participe la licitaţii şi să obţină lemnul la preţul cu care-l iau şi restul firmelor.

În realitate însă, Fabrica de Cherestea de la Domneşti primeşte cea mai bună masă lemnoasă posibilă, la cel mai bun preţ. Adică la preţul de producţie! Despre această fabrică vom publica dezvăluiri incredibile în perioada următoare, toate desprinse din dosarul DNA în care este anchetată gaşca penală de la Direcţia Silvică Argeş.

Deocamdată vă dezvăluim o exclusivitate. Ştiţi cum a ajuns Cătălin Podea director tehnic la Direcţia Silvică Argeş? Foarte simplu: a făcut într-o sâmbătă evaluarea cabanei pe care a cumpărat-o deputatul Radu Vasilică. Imediat după, cum Armand Chiriloiu a fost mulţumit de preţul obţinut de protectorul lui de la acea vreme, l-a promovat pe loc pe Podea în funcţia de adjunct al său. Şi l-a transformat în omul care semnează cele mai controversate acte ale direcţiei!

Oricum, deputatul Radu Vasilică nu mai are dreptul moral la un nou mandat şi nu îl va mai primi, indiferent cine îl va susţine şi câţi bani vor cheltui protejaţii lui penali care să-i asigure un nou fotoliu de deputat!

În altă ordine de idei, Armand Chiriloiu şi trupa lui de la Direcţia Silvică Argeş nu dau doar tunuri grele. Se ocupă şi cu găinării penibile! Cum ar fi faptul că percep taxă de participare la licitaţii de la agenţi economici suma de 150 de lei, bani de care le oferă celor prezenţi o apă plată la 0,5 litri şi un sandvici! Banii ajung ulterior la diverse firme de catering care-i îndoapă cu mâncare pe amicii directorului Chiriloiu! Penibil rău de tot, nu-i aşa?!

D.M.D.

Lasa un raspuns