Cătălin Plăiașu a murit la spital, după ce a încercat să aplaneze un conflict în trafic!

0
160

Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri de 48 de ani din oraşul Curtea de Argeş, ajuns în comă pe 24 iunie la Spitalul Judeţean Argeş după ce a fost bătut crunt ca urmare a unei şicanări în trafic. El a murit astăzi pe patul de spital, după ce a zăcut în comă câteva zile.

Cătălin Plăiaşu era patronul unei firme din Piteşti şi mergea spre casă, la Curtea de Argeş, când două maşini aflate în trafic au început să se şicaneze după o depăşire a unei coloane de autoturisme. În comuna Merişani, unul dintre autoturisme, un BMW în care se aflau doi cetăţeni de etnie romă, a oprit brusc în faţa lui, iar doi indivizi de etnie romă au coborât să-l ia la bătaie pe şoferul maşinii care se afla în spatele bărbatului. Cătălin Plăiaşu a coborât şi el din maşină, cu gândul să îi calmeze pe cei doi, numai că agresorii au început să-l lovească cu pumnii în faţă. Năucit de lovituri, Cătălin Plăiaşu s-a lovit cu capul de asfalt, suferind un traumatism cranio-cerebral şi intrând în comă. Cei doi cetăţeni de etnie romă – Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian – au vrut să îl bată şi pe şoferul cu care se şicanaseră, numai că acesta, văzând ce s-a întâmplat, s-a încuiat în maşină, după care a fugit.

Cei doi agresori au fugit de la faţa locului, fiind identificaţi şi prinşi după câteva ore în baza semnalmentelor date de martori. După decesul omului de afaceri, procurorii au schimbat încadrarea juridică împotriva agresorilor. Aceştia sunt acuzaţi de loviri vătămătoare de moarte, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Agresorii sunt în arest din 24 iunie.

(Sursa: Adevărul)

Lasa un raspuns