Cătălin Gherzan s-a molipsit de demagogie de la Ionuţ Olariu şi cere bani publici pentru o echipă care nu există şi nu participă la nicio competiţie!

0
240

În Argeş, colaborarea dintre PSD şi ALDE a funcţionat corect. Funcţionează cumva şi astăzi din moment ce doamna Simona Brătulescu, liderul ALDE, este în continuare vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Oamenii se respectă, colaborează, au rezultate împreună etc. Din păcate însă, climatul acesta de colaborare benefică pentru ambele părţi este sabotat de mai mulţi minilideri ALDE, gen Cătălin Gherzan de la Piteşti şi consilierul municipal Ionuț Olariu. Aceştia s-au transformat într-un soi de Gică Contra, campioni ai unor cauze pierdute din start, care rezonează cumva cu iniţiativele populiste şi niciodată realizabile ale unora ca Narcis Sofianu şi Adrian Miuțescu!

Dacă Ionuț Olariu pare deja, din acest punct de vedere, o cauză pierdută, fiind implicat în atacuri care nu se mai termină la adresa administraţiei municipale a Piteştiului, în ultima vreme vine tare pe turnantă şi avocatul Cătălin Gherzan, la fel de disperat după atenţie şi înfometat de imagine.
Gherzan a găsit un alt cal de bătaie: o anume secţie de rugby aflată în organigrama FC Argeş pentru finanţarea căreia a declanşat un atac la baionetă asupra autorităţilor municipale. Că nu sunt fonduri suficiente, că baza materială este praf etc.
Cătălin Gherzan are dreptate, în felul lui. Nici nu sunt fonduri, nici baza materială nu arată cum ar trebui. Ba chiar este departe de standarde.
Numai că bani nu vor fi nici după atacurile virulente ale şefului de la ALDE Piteşti la adresa celor care FAC lucrurile să meargă în Piteşti, nu VORBESC prostii pentru voturi!

Echipa de rugby nu face altceva decât să consume bani. Nu joacă în nicio competiţie şi, în general, nu-şi justifică existenţa decât pentru a le da salarii celor doi antrenori. Tinerii antrenaţi pentru a juca… nicăieri sunt doar pretextul necesar pentru ca sume importante să fie tocate în fiecare an. Fără nicio justificare!
Dacă vrea să ajute rugby-ul piteştean (care nu există, repetăm, decât pe hârtie!), avocatul Cătălin Gherzan ar putea să se implice, să găsească sponsori, să facă el ceva, nu să ceară bani de la Consiliul Local Piteşti.
Să ceri bani de la bugetul local nu înseamnă să ajuţi un sport. Aşa, fiecare piteştean ar solicita implicarea edililor pentru orice-i trece prin cap şi s-ar lăuda atunci că rezolvă probleme. Nimic mai absurd, trebuie să recunoaşteţi!

Foarte probabil, aşa-zisa secţie de rugby va fi desfiinţată. N-are performanţe, n-are perspective, n-are de ce să toace în continuare banii piteştenilor. La Piteşti, rugby-ul nu are numărul necesar de fani, nu are bază materială, nu are şanse să supravieţuiască.
Avocatul politician Cătălin Gherzan ar trebui să ştie asta. Aşa este în economia de piaţă, în capitalism. Numai sub comunişti fiecare oraş avea echipe pentru fiecare sport, fabrici pentru fiecare ramură industrială etc.

Problema pentru cei care recurg la genul de politică plină de demagogie ca domnii Olariu şi Gherzan este că-şi vor îndepărta toţi alegătorii. Pentru că votanţii ALDE dezavuează acest comportament gen #rezist, ilogic şi plin de demagogie.

D.M.D.

Lasa un raspuns