Cătălin Bulf de la PMP Argeş – un mincinos patetic!

0
746

catalin_bulfPolitica argeşeană este plină de mitomani. Ultimul care a comis-o grav este preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, care s-a grăbit să salute înscrierea lui Traian Băsescu în PMP în stilul demagogic în care ne-a obişnuit. Astfel, Bulf a declarat că argeşenii, probabil seduşi de gestul Băsescului, au năvălit în PMP ca turcii la Plevna. Şi n-au năvălit aşa, oricum, ci… „200 de persoane s-au înscris online în partid în primele ore după înscrierea d-lui Băsescu în PMP”.
Săracu’ Bulf, fericit că poate şi el să schimbe repertoriul, pentru că la fiecare conferinţă de presă săptămânală a PMP Argeş nu face decât să-şi insulte şi să-şi calomnieze oponenţii politici, a continuat să bată câmpii pe aceeaşi temă, afluxul permanent de membri în PMP: „Oricum, nu am avut o problemă cu înscrierea în partid nici înainte, nici după. La Argeş avem acelaşi ritm, avem circa 100-150 de adeziuni pe săptămână. (…) Înscrierea d-lui Băsescu în PMP este o dovadă de seriozitate”.
Este greu să-i explice cineva lui Cătălin Bulf că râd şi curcile? Că de la el din PMP Argeş au plecat toţi membrii fondatori şi n-au mai rămas decât şmecherii şi bagabonţii? Că n-a intrat nici dracu’ în partid după Traian Băsescu pentru simplul motiv că în Argeş, ca de altfel în întreaga Românie, nu mai există băsişti? Adică nu mai există cantitativ, ci doar aşa, cumva de sămânţă…
Oricum, argeşenii au rămas totuşi cu curiozitatea nesatisfăcută. Pentru că Bulf a refuzat să spună pentru ce funcţie va candida el anul viitor, motivându-şi poziţia cu o replică memorabilă, demnă să rămână pentru veşnicie în muzeul figurilor de ceară argeşene cu IQ subunitar: „După cum vedeţi, marile partide îşi anunţă candidaţii cu întârziere şi atunci a treia forţă politică cum suntem noi de ce ar face-o mai devreme?”.
Are şi n-are dreptate. În sensul că delirează când spune că PMP este un partid mare şi spune adevărul atunci când susţine că partidul lui Băsescu nu are de ce să-şi anunţe candidaţii devreme. Pentru că, oricând i-ar anunţa, tot nu va trece de pragul electoral!
D.M.D.

Lasa un raspuns