Cătălin Bulf a luat ţeapă! Organizaţia PSRO n-a trecut la PMP şi îşi continuă activitatea politică

0
307

8 apr Catalin Bulf a mintitÎn debutul acestei săptămâni, Cătălin Bulf de la PMP n-a mai înjurat pe nimeni. Nici de la PSD, nici de la ALDE, nici de la PNL. Jurnaliştii argeşeni au primit din partea singurului român acuzat public de reprezentanţi ai ONU că a încălcat embargoul petrolier impus Irakului după Războiul din Golf un comunicat triumfalist prin care erau anunţaţi că întreaga organizaţie PSRO Argeş (partidul lui Mircea Geoană!) a fost absorbită de PMP. Un total de 500 de membri, se lăuda Bulf… pentru cine voia să-l creadă!

Singura publicaţie care a ignorat vrăjeala băsistului Cătălin Bulf a fost „Ziarul de Argeş”. Pentru că noi ne cunoaştem omul!

Am avut dreptate! Iată ce comunicat au primit ieri publicaţiile argeşene:

PSRO Argeş urmăreşte să facă echipă cu oameni dornici să promoveze un alt tip de politică, bazată pe profesionalism şi integritate

Referitor la informaţiile potrivit cărora întreaga organizaţie PSRO Argeş ar fi plecat la PMP, vă aducem la cunoştinţă faptul că doar I. Dumitrescu, fostul preşedinte al organizaţiei, a luat această decizie, în nume personal. Ceilalţi membri ai organizaţiei judeţene, precum şi organizaţiile locale îşi continuă activitatea.

Preşedinţia interimară a PSRO Argeş va fi asigurată de Adrian Iancu.

PSRO Argeş urmăreşte să facă echipă cu oameni dornici să promoveze un alt tip de politică, bazată pe profesionalism şi integritate. De aceea, plecarea fostului nostru coleg constituie o dovadă a faptului că nu este potrivit obiectivului nostru. Alegerea făcută de dumnealui nu poate reprezenta decât un câştig pentru organizaţia noastră.

Preşedinte interimar al PSRO Argeş, Iancu Adrian”.

Tradus, la PMP Argeş n-au trecut decât câţiva traseişti penibili, în frunte cu acel I. Dumitrescu, ex-preşedinte PSRO Argeş, care acum câteva luni îl curăţa de scame pe Mircea Geoană şi ne asasina pe noi, jurnaliştii, cu telefoane şi email-uri propagandistice!

Bravo, ’oaie! Ce era Geoană penibil, dar să treci în banda lui Cătălin Bulf, omul lui Traian Băsescu în Argeş? Aşa ceva chiar că este INFECT!

În ceea ce ne priveşte, rămânem consecvenţi: BĂSESCU LA PUŞCĂRIE!

D.M.D.

Lasa un raspuns