Canibalism politic la PNL

0
408

Canibalism politic la PNL:
Narcis Sofianu lăudat şi Tiberiu Avrămescu înjurat de presa portocalie

26 oct canibalism politic la pnl• Cei doi aspiranţi la fotoliul de primar al Piteştiului se luptă pentru pielea ursului din pădure
Deşi timp de 25 de ani s-au făcut de râs la fiecare tur de scrutin, fiind umiliţi de PSD într-un hal fără de hal, iată că liberalii piteşteni tot nu se învaţă minte.
Consilierul judeţean Narcis Sofianu şi colegul său de partid Tiberiu Avrămescu, consilier municipal, şi-au anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Piteştiului din partea PNL. Neputând însă candida amândoi, mai ales că mai există alţi doi liberali interesaţi de fotoliul lui Tudor Pendiuc (încă primar al Piteştiului!), Sofianu şi Avrămescu s-au înscris într-un fel de competiţie preliminară menită să stabilească în foarte scurt timp cine este cel mai bine situat în intenţia de vot a opiniei publice.
Fiecare face ce ştie el mai bine. Narcis Sofianu ameninţă cu DNA pentru că la Handbal Club Argeş s-au decontat o sticlă de whisky (?!) şi un carton de bere şi vociferează la fiecare conferinţă de presă a partidului de parcă ar fi inchizitor cu normă dublă, iar Tiberiu Avrămescu se joacă de-a demagogul comunităţii, lansând iniţiative imposibile gen transport gratuit pentru elevi şi studenţi (în condiţiile în care el ştie că sunt 11 milioane de euro împrumutaţi de la BERD care trebuie restituiţi).
Evident, ar fi fost mai simplu să facă un sondaj de opinie care să le confirme faptul că au notorietate sub 10% în comunitate şi că au charisma unui dovleac, motiv pentru care, şi dacă ar candida singuri la funcţia de primar al Piteştiului, tot ar ieşi pe locul doi! Numai că nu, din ambiţie şi foame de notorietate, reprezentanţii PNL au trecut la un nou nivel. Şi anume, canibalismul politic!
Într-un săptămânal portocaliu, unde Narcis Sofianu este extrem de bine văzut şi deci lăudat în mod greţos pe două pagini, colegul său de partid este batjocorit absolut fără niciun fundament. Mai mult, Avrămescu este acuzat că a furat proiectele de dezvoltare a Piteştiului de la viceprimarul Ionică (ceea ce, între noi fie vorba, ar fi foarte tare pentru liberal având în vedere că pe cont propriu el nu are niciun fel de proiect!). Iată facsimilul, ca să puteţi vedea cum practică liberalii competiţia internă, dându-şi la gioale prin intermediul propriilor gazete de partid.
Să nu-mi zică fanii PNL că Sofianu nu are nimic de-a face cu articolul anti-Avrămescu. Totuşi, nu suntem chiar toţi tâmpiţi, cum îşi consideră ăştia cititorii!
D.M.D.

Lasa un raspuns