Când un limbric politic mincinos se visează campionul luptei anticorupţie în Argeş!

0
578

limbric_politicDe aproape o lună, un penibil încearcă să ne prostească în faţă pe toţi. Îl cheamă Mircea Andrei şi a fost caracterizat public de Victor Ponta drept „un infractor care trebuie să ajungă la puşcărie”.
Timp de aproape patru ani, nimeni n-a mai auzit o vorbă în judeţ despre acest politruc gureş. Asta după ce înainte de alegerile din 2012 era omniprezent în paginile ziarelor şi pe site-urile gazetelor argeşene. Mircea Andrei este, dacă vreţi, un fel de cancer: recidivează doar atunci când alegerile locale şi parlamentare bat la uşă! Vrea şi el o funcţie, o demnitate, vrea să fie şi el altceva decât un traseist care a trecut din ApR la PDL, pentru a eşua în prezent la Partidul pentru Argeş şi Muscel, un avorton politic ce va dispărea după eşecul previzibil din 2016.
Acum, când are nevoie de voturile noastre, Mircea Andrei pare Dumnezeu pe Pământ. Vrea să ne ajute dacă avem probleme cu băncile. Vrea să stopeze furturile şi căpuşarea societăţilor de interes public. Vrea să fie mămica şi tăticul tuturor argeşenilor cu probleme!
Hai dă-mă dracu’!
Mai există oare oameni atât de proşti încât să creadă un astfel de discurs penibil? Cât de… subunitar ar trebui să fie IQ-ul cuiva ca să poată fi convins de demagogia acestui politician mărunt (şi la propriu, şi la figurat!)?
În câteva rânduri să ne reamintim totuşi cine este Mircea Andrei, veneticul care, pe absolut toate materialele lui electorale, susţine că este născut şi crescut în Argeş, deşi a fost adus pe lume în comuna Sârbii-Măgura, judeţul Olt. (În judeţul nostru a venit la 13 ani, ca să urmeze clasa a VIII-a la Şcoala Generală Nr. 11 din Piteşti!)
Deci Mircea Andrei este un fost senator de Dâmboviţa adus în Argeş pentru a transforma judeţul într-o feudă portocalie. Evident, n-a reuşit!
Mircea Andrei este un fost protejat al Elenei Udrea, cea care a venit personal şi l-a înscăunat preşedinte la PDL Argeş, în cadrul unei şedinţe patetice. Ulterior s-a dezis de fosta lui şefă…
Mircea Andrei este reprezentantul regimului Băsescu-Boc, sistemul care a tăiat pensiile şi salariile a milioane de români. A fost senator al PDL, partidul acela jegos care a închis spitale, a desfiinţat sute de mii de locuri de muncă, a crescut TVA de la 19 la 24%, a sporit fiscalitatea şi i-a oprimat pe români!
Mircea Andrei este personajul care patrona o fundaţie pe care fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş Ion Dobrinoiu, arestat pentru luare de mită, a indicat-o ca destinatarul final al sumelor pe care le prăduia. E internetul plin de amănunte pentru cine vrea să se documenteze!
Mircea Andrei a fost partener de afaceri cu nişte mafioţi italieni implicaţi în dosarul gropii de gunoi Glina. „Ziarul de Argeş” a scris zeci de articole pe această temă, multe dintre ele preluate de presa centrală. Le vom relua, pentru că este bine ca toţi argeşenii să ştie cu cine au de-a face!
Sper că, indiferent pentru ce funcţie va candida, va primi de la comunitatea argeşeană o nouă lecţie pe care nu o va uita niciodată!
Evident, vom reveni!
D.M.D.

Lasa un raspuns