(Când penibilul nu mai are nicio limită…) Narcis Sofianu de la PNL încearcă să-şi aroge meritul demiterii primarului Cornel Ionică!

0
231

Prefectul a semnat ieri ordinul de demitere a primarului Cornel Ionică. A fost un proces, ICCJ s-a pronunţat acum mai bine de şase luni, ordinul prefectului poate fi atacat în termen de 10 zile la Tribunalul Argeş etc.

Însă despre altceva dorim să vorbim astăzi. Şi anume despre foamea vomitivă de imagine a trupei de palavragii fără activitate şi fără rezultate de la PNL Argeş.

Dacă acum doi ani liderul filialei Adrian Miuțescu arunca în aer liniştea argeşenilor inventând că ICN Mioveni iradiază populaţia, lucru pentru care a fost făcut de râs imediat de conducerea institutului şi a fost obligat să-şi ceară scuze, acum a venit rândul celebrului şi eternului înfrânt la toate alegerile la care participă, Narcis Sofianu, să bage capul într-o poză în care n-are ce căuta.

Sofianu le-a transmis pe facebook susţinătorilor lui cu un singur neuron faptul că… prefectul şi-a ţinut promisiunea pe care le-a făcut-o liberalilor şi l-a demis pe primarul Cornel Ionică!

În realitate, nu există nicio legătură între Sofianu şi ordinul prefectului. Practic, s-a împlinit un termen de şase luni în care prefectul era obligat să ia act de decizia ICCJ şi să emită ordinul în cauză. Sofianu a încercat cumva să le transmită celor care-l urmăresc pe facebook că ar avea şi el un rol în demitere, ceea ce este o minciună sfruntată!

Interesant este că postarea lui Sofianu a apărut având pe FUNDal un CURcubeu! Tare sau ce?!

D.M.D.      

Lasa un raspuns