Când nu patrona defrişările din Pădurea Trivale, Armand Chiriloiu se bătea la şpriţ cu subordonaţii, cu amicii şi cu colaboratorii Direcţiei Silvice

0
326

Direcţia Silvică Argeş pare, în aceste zile, bârlogul banditului Terente când a fost încolţit de poteră. Directorul Armand Chiriloiu şi gaşca lui de apropiaţi (a se citi sclavi personali) încearcă să le transmită tuturor, dar mai ales celor care ar putea vorbi în faţa procurorilor DNA, a inspectorilor ANI sau a celor din Corpul de Control al ROMSILVA, că ei sunt imposibil de clintit de la conducere. Ei aş!

În realitate, Armand Chiriloiu va fi îndepărtat din funcţie în perioada următoare. Şi nu doar atât: va şi răspunde pentru toată prăduiala din pădurile argeşene (mai ales din Pădurea Trivale) pe care a patronat-o în ultimii şase ani! Va răspunde pentru cerbul braconat! Va răspunde pentru angajarea soţiei (tocmai când erau concediaţi zeci şi zeci de salariaţi ai direcţiei) şi pentru faptul că în curtea lor zace parcat un Duster atribuit prin abuz Alinei Chiriloiu (care-l foloseşte la fel de abuziv!). Va răspunde pentru sacii de bani tezaurizaţi în zeci şi zeci de conturi, avere de-a dreptul nesimţită pentru un bugetar!

Deocamdată vom sesiza organele de cercetare penală în cazul Alina Chiriloiu, unde vorbim despre o posibilă infracţiune de abuz în serviciu în formă continuă, soldată cu un prejudiciu important provocat Direcţiei Silvice Argeş.

De asemenea, îl somăm public pe senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, să explice dacă susţinerea domniei sale pentru Armand Chiriloiu se datorează cumva contribuţiei financiare semnificative a acestuia la acoperirea costurilor deplasării social-democraţilor argeşeni la deja celebrul miting împotriva abuzurilor organizat luna trecută la Bucureşti!

Începând de luni trecem la lucruri serioase. Dovezi irefutabile că Armand Chiriloiu a minţit opinia publică, precum şi dezvăluiri spumoase despre bătăile directorului Direcţiei Silvice cu subordonaţi, cu amici de pahar şi cu colaboratori ai direcţiei. Asta ca să vadă toată lumea cu cine avem de-a face!

D.M.D.                                                             

Lasa un raspuns