Cancerul politic Florin Frătică provoacă metastaze în PNL: contribuţie generoasă dacă este acceptat în partid şi devine candidatul PNL la Bradu!

0
324

Un proverb românesc spune: „Câinele nu pleacă de la măcelărie!”. Cam aşa stau lucrurile şi cu celebrul ex-puşcăriaş Florin Frătică, primar de tristă amintire a comunei Bradu.

V-am spus nu de mult că omul este disperat realmente să-şi găsească o platformă politică din care să candideze, cu şanse, pentru a patra oară la funcţia de primar al comunei Bradu. Singurii care i s-au părut abordabili sunt cei de la PNL Argeş, unde faptul că preşedinte este Adrian Miuțescu reprezintă o mare oportunitate pentru Florin Frătică. Pentru cei care nu pricep de ce, facem precizarea că, la intrarea în primul şi singurul său mandat de deputat, în perioada 2004-2008, Adrian Miuțescu avea 6.000 de dolari în cont, conducea un Opel Vectra din 1900 toamna şi locuia într-un apartament modest, cu două camere, la Curtea de Argeş. Când şi-a terminat mandatul, deşi la vremea respectivă salariile erau foarte mici, Adi Minune de la PNL avea vilă de vilă, conducea când un Peugeot Paladine, când un BMW serie 3, avea conturi pline şi portofelul ca purcelul!

În fine, am discutat ieri cu unul dintre cei mai vechi membri din conducerea PNL Bradu. Omul era pur şi simplu turbat de furie. Mi-a spus că în organizaţie mocneşte revolta pentru că toţi ştiu că, la susţinerea lui Miuțescu şi a primarului traseist Baicea de la Costești, Florin Frătică este pe punctul de a fi înscăunat şef la PNL Bradu. Asta deşi, în al doilea mandat, Frătică a stat mai mult la puşcărie decât la primărie!

Omul ne-a spus că în interiorul organizaţiei se vorbeşte despre o „contribuţie” în euro cu 5 zerouri la, să zicem, partid, jumătate la momentul înscăunării şi jumătate la intrarea în campania electorală pentru alegerile locale! Cu alte cuvinte, Florin Frătică a revenit la obiceiurile vechi şi păcătoase care l-au consacrat.

Ei bine, citiţi „Ziarul de Argeş” în perioada următoare, pentru că va fi scandal mare. După ce a dat afară crema tineretului din PNL, se pare că Adrian Miuțescu vrea acum să aducă în partid un fost puşcăriaş pe care să-l pună în poziţia de a fi… lupul paznic la stână!

D.M.D.

Lasa un raspuns