Campulungeni, ati scapat! Nu va mai vin refugiatii!

0
322

refugiati_siriaLocuitorii din Campulung pot respira usurati! Nu le mai vin refugiatii in oras!

Inspectoratul General pentru Imigrari, a propus anul trecut infiintarea a trei centre suplimentare pentru cazarea imigrantilor in Tasnad (Sau Mare), Bumbesti Jiu (Gorj) si Campulun Muscel (Arges), prin preluarea unor unitati care apartin Jandarmeriei Romane.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina web a Ministerului Afacerilor Interne, evaluarile facute ulterior au aratat ca aceste puncte nu sunt adecvate primirii imigrantilor.

Spatiul pentru cazarea imigrantilor la Campulung nu corespunde in acest sens, nu indeplineste conditiile necesare, deci, deocamdata, nu vor putea fi adusi refugiatii.

In comunicatul MAI se arata urmatoarele: “Din dispozitia ministrului afacerilor interne, cele trei locatii unde ar fi trebuit sa fie amenajate respectivele centre au fost supuse unor evaluari complexe, constatandu-se ca acestea nu indeplinesc cerintele necesare desfasurarii in bune conditii a acestor activitati.  In urma acestor concluzii, ministrul Petre Toba a dispus incheierea demersurilor de operationalizare a acestor centre in locatiile respective si identificarea de catre Inspectoratul General pentru Imigrari a unor alte solutii, în conformitate cu prevederile legale”.

Lasa un raspuns