Campanie umanitară de succes la Mioveni!

0
414

Primarul oraşului, Ion Georgescu, le mulţumeşte tuturor celor care au contribuit la campania desfăşurată pentru evenimentul „Alături de David Ştefan – Din puţin să facem mult!”.

„Încep prin a le mulţumi, sincer şi deschis, tuturor celor care s-au implicat şi au contribuit la campania umanitară pentru micuţul David Ştefan Grigorie derulată în ultimele două săptămâni atât de Primăria Mioveni, cât şi de instituţiile aflate în subordine.

Apreciez efortul dumneavoastră şi doresc să vă transmit că suma colectată în urma sponsorizărilor, spectacolului, donaţiilor în cont şi a licitaţiei publice va asigura necesarul pentru ca acest copil să meargă peste câteva zile la clinica din Roma pentru analize amănunţite în vederea începerii tratamentului.

Complexitatea bolii şi tratamentul experimental la care va fi supus sunt motivele pentru care, la această clinică, o singură zi de spitalizare costă 250 de euro. Datorită generozităţii dumneavoastră, familia Grigorie beneficiază acum de necesarul pentru a da startul în lupta cu boala, însă tratamentul este scump şi de lungă durată, motiv pentru care campania noastră trebuie să continue.

Le mulţumesc în nume personal, dar şi în numele familiei lui David, colegilor din Consiliul Local care şi-au donat indemnizaţiile, colegilor din cadrul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, unităţilor de învăţământ, celor două cluburi sportive, Serviciului Fiscal Mioveni, angajaţilor Primăriei Mioveni, colegilor din organizaţia PSD Mioveni, Poliţiei Locale Mioveni, Penitenciarului Mioveni şi nu în ultimul rând zecilor de agenţi economici din Mioveni care au contribuit financiar la această campanie.

Încă o dată le transmit mulţumiri şi aprecierile mele tuturor artiştilor care au participat la acest eveniment, dar şi persoanelor cu suflet mare care l-au ajutat şi îl vor ajuta în continuare pe David Ştefan Grigorie.

Cine doreşte să ajute familia Grigorie poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322 deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuţului David Ştefan”.

F.O.

Lasa un raspuns