Campanie electorală de balamuc la Stâlpeni: SCANDAL, INJURII adresate cetăţenilor de Emanuel Soare şi echipa lui, MINORI folosiţi ILEGAL în campania electorală – asta a fost duminică oferta PNL pentru argeşeni!

0
1012

Duminică, la Târgul din Stâlpeni, conducerea PSD Argeş a participat la o acţiune de campanie electorală. Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, însoţit de o echipă uriaşă de membri şi simpatizanţi social-democraţi, a discutat cu agenţii economici prezenţi la târg şi cu foarte mulţi cumpărători.

Acţiunea de campanie a PSD a fost cumva bruiată de un comando de isterici de la PNL condus de Emanuel Soare. Îl ştiţi probabil, este vorba de tinerelul ăla numit ilegal în funcţie după trucarea unui concurs la Casa de Pensii de unde a căpătat calitatea de funcţionar public necesară pentru a putea fi numit prefect fiindcă PNL avea nevoie de o marionetă.

În mod normal, nu se fac acţiuni de campanie electorală de către un partid atunci când în acel loc un alt partid derulează o acţiune electorală. Numai că PNL Argeş este un partid cu apucături interbelice pronunţate, iar atunci campania electorală se făcea în multe cazuri cu parul!

Liberalii s-au strâns şi ei să meargă la Târgul de la Stâlpeni, numai că, fiind extrem de puţini, au avut un şoc atunci când i-au zărit pe adversarii lor de la PSD. Emanuel Soare chiar a stat în maşină timp de 20 de minute căutând să nu se întâlnească deloc cu pesediştii care erau câtă frunză şi iarbă şi care erau primiţi cu entuziasm de cei prezenţi la târg.

Când, în cele din urmă, Emanuel Soare şi-a făcut curaj să pătrundă în incinta special amenajată, s-a trezit primit cu huiduieli. Comercianţii îi reproşau că i-a falimentat când a fost prefect prin faptul că a ţinut închise luni de zile pieţele şi târgurile, că n-a ştiut altceva decât să-i amendeze, că ei oricum votează cu Ion Mînzînă şi cu PSD etc.

Blocat de virulenţa oamenilor, Emanuel Soare s-a comportat execrabil. Iniţial, i-a luat la rost pe comercianţii care afişau la vedere materiale electorale cu PSD, chestionându-i agresiv… dacă au acorduri de comerciant?! Da, nu râdeţi, atât a fost în stare candidatul PNL la funcţia de preşedinte al CJ Argeş!

Vă daţi seama că a fost huiduit şi mai rău, comercianţii, care vând acolo de când se ştiu, fiind în perfectă ordine. Numai că el, golanul agresiv de la PNL, nu avea niciun drept să se certe cu oamenii şi nici să-i ia la rost din moment ce nu are nicio funcţie publică şi, cel mai probabil, nici nu va mai ocupa vreuna vreodată!

Vă daţi seama ce aroganţă îl bântuie pe acest pui de brătian? El, un simplu cetăţean, a încercat să facă pe zbirul cu sute de oameni, toţi de bună-credinţă şi toţi aflându-se printre cei afectaţi direct de politicile antinaţionale ale PNL, partid care a refuzat să mărească pensiile şi alocaţiile copiilor aşa cum îl obligau legile adoptate de Parlament!

Emanuel Soare nu le-a spus un cuvânt argeşenilor prezenţi la târg. Un cuvânt frumos, pentru că le-a spus numai tâmpenii: că acum este şansa lor să scape de comunişti, apoi i-a numit comunişti atunci când au râs de el în hohote, iar în final s-a luat de ei şi le-a cerut agresiv unora să-şi pună măştile pe nas şi le-a reproşat că… nu cred în Covid!

Iar atunci când oamenii revoltaţi au început să-l filmeze pe Soare, prostia liberalilor a dat imediat în clocot. Un tânăr s-a interpus între cei care filmau şi candidatul Soare şi a început să strige: Nu mai filmaţi, nu aveţi voie să filmaţi, sunt minor! (vezi foto)

Nimeni nu l-a luat în seamă, evident, pentru că nu era el cel filmat, ci candidatul PNL (responsabil direct pentru câteva sute de decese de Covid-19 provocate de modul iresponsabil în care a intervenit în administrarea sistemului de sănătate argeşean!). Legea, pe care un fost prefect ca Emanuel Soare se vede că nu o cunoaşte, INTERZICE FOLOSIREA MINORILOR în campaniile electorale. La fel cum bunul-simţ i-ar interzice unui candidat să-i numească pe cetăţeni, scrâşnind din dinţi, „comunişti”, aşa cum a făcut-o răspicat Emanuel Soare de la PNL!

D.M.D.

Lasa un raspuns