Campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin la Mioveni

0
515

Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Roche România, cu sprijinul Primăriei oraşului Mioveni, organizează în această lună o campanie de informare, prevenţie şi depistare precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin.

Campania are ca obiectiv realizarea GRATUITĂ de mamografii, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani, şi teste Babeş-Papanicolau, recomandate femeilor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Investigaţiile medicale sunt efectuate la Mioveni în Unitatea de Diagnostic Mobil (staţionată în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni) care este dotată cu un cabinet ginecologic şi unul de radiologie-mamograf.

Femeile care se vor prezenta la control vor primi materiale informative şi sfaturi privind afecţiunile oncologice feminine, factorii de risc, rolul şi beneficiile investigaţiilor.

Programările se fac doar pe bază de Carte de Identitate, la primărie, urmând ca dumneavoastră să vă prezentaţi la Unitatea de Diagnostic Mobil doar în ziua specificată de persoana care vă face programarea.

Relaţii privind investigaţiile se pot solicita la numărul de telefon 0348/455.111, de luni până vineri, în intervalul orar 9-15, sau la sediul Primăriei Mioveni, biroul Relaţii Publice.

Lasa un raspuns