Campania electorală a Alinei Frătică printre morminte îi face pe brădeni să se întrebe ce legătură au veneticii Alina şi Florin cu Cimitirul Geamăna şi dacă doamna era la fel de bună creştină când preacurvea cu fostul edil (însurat la acea vreme!)

0
219

Am scris câteva rânduri despre bătaia de joc comisă de clanul Frătică în cimitirul de la Geamăna şi am provocat isterie în rândurile idioţilor care încă susţin această familie penală (el penal, ea penală, doar motivele etichetării sunt diferite!). Cum sclavii lor inculţi şi nesimţiţi au dovedit agresivitate de pe fel de fel de conturi false de facebook, revenim astăzi asupra subiectului.

Ideea Alinei Frătică de a-şi încolona slujitorii şi oamenii de casă şi a-şi face campanie electorală printre mormintele din Cimitirul Geamăna e o mizerie abjectă. E o ticăloşie, din cel puţin două motive.

În primul rând, să plăteşti publicitate în presă ca să fii prezentată tu şi alde Dani Mincă (zis Şocâte) şi Stancu Alexandru (zis Ţâţă), plus alţi trei de acelaşi calibru, pe care toată lumea îi ştie de lachei ai familiei Frătică, drept nişte oameni credincioşi şi sensibili, care au ieşit, ca reprezentanţi ai PAM (partid care nu mai există!), să măture aleile unui cimitir şi să cureţe mormintele de buruieni e sinistru. Familia Frătică nu are nicio legătură cu cimitirul din Geamăna. Nu are persoane dragi îngropate acolo, nu are ce căuta în acest loc de odihnă veşnică. Atât Florin Frătică, cât şi Alina Frătică sunt venetici pripăşiţi în comuna Bradu. El după prăduială, ea după… babardeală, ştiut fiind faptul că, dacă-l vezi pe Frătică, n-ai cum să nu-l iubeşti instant, fiind vorba despre un tip educat, care nu are probleme cu legea penală, care nu consumă alcool, nu înjură şi, în general, cu care nu ţi-e ruşine să mergi pe stradă!

În al doilea rând, Alina Frătică a încercat să se prezinte, mincinos, drept fiică a comunei Bradu. Ca o persoană care are o profundă legătură cu satul Geamăna, alta decât hotelul hidos deţinut în zonă de soţul ei penal, cu nenumărate dosare pe rol şi o condamnare definitivă la aproape doi ani de puşcărie, cu suspendare.

Ei bine, nu există nimic, în afară de dosarele penale aflate pe rolul instanţelor, care să-i lege pe cei doi Frătică de comuna Bradu. Pe Alina a recomandat-o totuşi, încă de la început, prietenia strânsă cu celebrul Gogu Davidescu, fostul prefect fiind cel care a lansat-o pe orbita politică având ca punct terminus patul virilului Florinel de la Bradu.

Şi dacă tot ne spune cât este ea de credincioasă, cum pregăteşte ea mormintele pentru Paşte etc., poate le spune brădenilor de la care cerşeşte din nou voturi cum se împacă firea ei pretins religioasă cu faptul că a preacurvit cu Florin Frătică încă de pe când acesta era însurat, fiind surprinsă de paparazzi la mare în timp ce se plimba cu edilul prin Mamaia, ajutându-l să scape de 500 din cele 10.000 de calorii pe care micuţul le înghiţea zilnic şi le depozita în jurul taliei!

D.M.D.

P.S. În fotografia de la nunta Alinei cu Florinache puteţi observa, undeva deasupra umărului fostului primar, un domn cu o privire… atotcunoscătoare. Ce ţi-e şi cu viaţa asta, cum le potriveşte ea pe toate!

Lasa un raspuns