Camerele de supraveghere pe care primarul PNL de la Izvoru a plătit cu 300% mai mult decât făceau n-au funcţionat când hoţii au spart mai multe maşini din comună!

0
162

„Ziarul de Argeş” a scris de mai multe ori despre comuna Izvoru, localitate unde-şi face de cap cu efecte distrugătoare liberalul Claudiu Neguț, un celebru diasporez logodit cu eşecul atât în ţară, cât şi peste hotare.

Dacă n-ar fi ajuns primar în urma unei campanii complet scelerate desfăşurate în 2016 cu implicarea psihopatei Miss Autopsia (zisă şi Lavinia Năstase!), acest Neguţ ar fi fost, garantat, fericitul ocupant al unui post de angajat la un call center, deoarece cunoaşte la nivelul clasei pregătitoare limbile engleză şi franceză.

În fine, odată ajuns primar, liberalul a făcut praf comuna. Peste tot combinaţii cu rude şi prieteni, investiţii supraevaluate de genul unui gărduleţ la şcoala din Izvoru pentru care s-au cheltuit 2,7 miliarde lei şi construirea unei barăci intitulate pompos remiză de pompieri pentru care s-au plătit alte 2 miliarde!

Încă din primul an de mandat al lui Claudiu Neguț s-a semnat un contract în valoare de 600 de milioane de lei vechi cu o firmă care a instalat în comună 9 camere de luat vederi şi un monitor. Am semnalat atunci, în exclusivitate (pentru că se pare că doar nouă ne pasă!), această bătaie de joc pe bani publici, arătând că valoarea contractului este mult supraevaluată, că aparatura de supraveghere nu face nici măcar 200 de milioane, că este vorba despre echipament perimat care nu funcţionează, lucru dovedit în cazul câtorva spargeri, când imaginile înregistrate de camerele Primăriei Izvoru s-au dovedit de o calitate execrabilă!

Ei bine, joia trecută, pe 21 noiembrie, în Izvoru s-au spart mai multe maşini de la care s-au furat inclusiv anvelopele! Pagube considerabile, nervi şi bătăi de cap pentru proprietari. Când s-a prezentat poliţia, s-a constatat că cele 9 camere ale primăriei nu funcţionau, fiind instalate pur şi simplu la mişto! Asta deşi s-au plătit cu peste 300% mai mult decât valorau!

Tare sau ce?! Mai devreme sau mai târziu însă, se va face şi puşcărie pentru aşa ceva!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns