Cădem din lac în puţ? Prefectul PNL Emanuel Soare este gata să fie demis şi înlocuit cu userista Emilia Mateescu, protejata deputatului Ionuţ Moșteanu

0
2123

În aceste zile, liderul microscopic şi impotent al PNL Argeş Adrian Miuțescu luptă la Bucureşti cu toată disperarea sa de loser al politicii argeşene pentru a-şi salva marioneta de la decapitare.

Prefectul Emanuel Soare, creaţia politică a lui Miuțescu, va fi demis cel mai probabil zilele următoare pentru a fi înlocuit cu un reprezentant al USR. Argeşul este unul dintre judeţele pe care „salvatorii” României le-au cerut în mod special la negocieri, din motive pe care le vom explica imediat.

Cu adevărat superb este însă faptul că, în scurta lui carieră politică, Emanuel Soare, înainte un cadru didactic respectat şi considerat de mare viitor, a reuşit să se compromită iremediabil.

A eşuat lamentabil la alegerile pentru şefia CJ Argeş, unde n-a reuşit să convingă nici 10% din numărul total al argeşenilor incluşi pe listele electorale să-i acorde votul!

A eşuat în calitate de prefect în lupta împotriva Covid-19, transformând Argeşul într-un pol al îmbolnăvirilor, cu zeci de mii de cazuri şi câteva sute de morţi. Numirile pe care le-a făcut la Direcţia de Sănătate Publică Argeş (Alexandru Guiţă), Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti (Tiberiu Irimia şi Gabriel Copciag), plângerile penale făcute din dispoziţia lui pe numele mai multor medici şi manageri de unităţi spitaliceşti au instaurat haosul în sistemul medical argeşean, rezultatul fiind contabilizat în nenumărate vieţi pierdute.

A devenit promotorul unor măsuri abuzive şi ticăloase, din ordinul lui fiind amendaţi zeci şi zeci de mii de argeşeni pentru că nu purtau mască în exterior sau pentru că au depăşit cu 10 minute ora 23 decretată abuziv ca oră de „stingere”! Emanuel Soare a fost înjurat pentru asta la fiecare ieşire publică, fiindcă argeşenilor nu le plac frustraţii efeminaţi cu apucături fasciste.

Potrivit surselor noastre însă, s-ar putea totuşi să scăpăm de dracu’ şi să dăm de tac-su. Sau, poftim, în acest caz de mă-sa! Pentru că Ionuț Moșteanu, deputatul USR cu diplomă de licenţă inexistentă, participant la negocieri, vrea postul pentru protejata sa Emilia Mateescu, celebra executoare judecătorească ce a dorit acum câţiva ani să ajungă secretarul judeţului Argeş. N-a reuşit, pentru că la examen a obţinut incredibila notă de 5,50!

Revenim zilele următoare cu dezvăluiri bombă!

D.M.D.