Cabinet anticonstituţional impus de la Cotroceni

0
458

Guvernul Dacian Cioloş – un Cabinet anticonstituţional impus de la Cotroceni

un_guvern_sinistruDupă cum am anticipat, Cabinetul propus de Dacian Cioloș este sinistru. Niciodată România nu a avut un guvern format din astfel de indivizi, mai toţi aflaţi până la nominalizare pe statele de plată ale unor structuri care urmăresc orice, numai binele României nu. Cea mai tare glumă care circulă pe socoteala noului Guvern este că ministrul Sănătăţii a fost obligat să demisioneze pentru că, dintr-o scăpare, era singurul civil din Cabinet!
Pe scurt, iată cine sunt cei mai controversaţi membri ai Cabinetului prezidenţial Klaus Werner Iohannis, condus prin intermediul marionetei Dacian Cioloş, fost băsist de frunte, actualmente mare tehnocrat:
Vasile Dâncu – noul vicepremier, ministru desemnat al Dezvoltării Regionale – este membru PSD, fost ministru al Informaţiilor Publice în Guvernul Adrian Năstase, fost europarlamentar şi unul dintre liderii Grupului de la Cluj din PSD, alături de George Maior, Ioan Rus.
Cristina Guseth – ministrul desemnat al Justiţiei, fără studii juridice – a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Institutului Politehnic din Bucureşti. În perioada decembrie 1991-noiembrie 1997 a fost director de programe la Fundaţia Soros pentru o Societate Deschisă. Cristina Guseth este astăzi directorul Fundaţiei Freedom House România.
Petre Tobă – ministrul Afacerilor Interne – este finul fostului secretar de stat Toma Zaharia. Chestorul Tobă a ocupat funcţii de conducere în diverse structuri din cadrul MAI de 20 de ani încoace. Petre Tobă a absolvit în 1989, ca subinginer, Facultatea de Maşini şi Utilaje pentru Construcţii din cadrul Institutului de Construcţii Bucureşti.
Luat ca întreg, Guvernul Dacian Cioloş este un Executiv creat ca să execute sarcini. Să pună în aplicare planuri şi proiecte care de cele mai multe ori nu vor fi nici în favoarea, nici în asentimentul poporului român. Cine gândeşte altfel, cine are aşteptări pozitive de la aşa-zisul Cabinet de tehnocraţi este sărac cu duhul!
Practic, democraţia a pierit pentru o vreme în România. Printr-o manevră simplistă, prin manipularea unor cretini care cred că li se va permite vreodată să aibă un cuvânt de spus, un Guvern politic foarte bun, Cabinetul Ponta, a fost dărâmat şi puterea a ajuns, neconstituţional, la nişte neica nimeni, al căror unic merit este că sunt foşti bursieri Soros, actuali finanţaţi Soros sau funcţionari de mâna a şaptea prin birouri de la Bruxelles sau la cine ştie ce multinaţională!
O singură satisfacţie au şi cei care nu s-au simţit reprezentaţi de idioţii din stradă. Şi anume că victima principală a jocurilor de culise orchestrate de la Cotroceni este PNL, partid care a distrus USL, l-a adus la putere prin manipularea şi instigarea diasporei pe Klaus Werner Iohannis, evazionistul de la Sibiu. Acum, liberalii s-au trezit excluşi de la guvernare şi află că un proiect politic de dreapta se întrezăreşte la orizont, sub bagheta preşedintelui României, cu colaborarea prim-ministrului Dacian Cioloş. Superb, trebuie să recunoaşteţi!
D.M.D.

Lasa un raspuns