Cabane, piscine şi petreceri grandioase pe banii statului – cadourile lui Armand Chiriloiu pentru stăpânii lui politici!

1
343

Armand Chiriloiu a fost, timp de ani buni, de neatins. Controalele profesionale erau blocate în faşă de foştii săi şefi din cadrul ROMSILVA, în timp ce pe plan politic era sprijinit total de către o serie de beneficiari care au aprofundat împreună cu el tabla împărţirii. Unul primea o cabană şi teren la Vidraru, altul beneficia de aportul unei firme prietene care-i construia o piscină şi alte amenajări costisitoare, alţii beneficiau de chefuri, megavânători şi curvăsăreli în locaţiile exclusiviste ale Direcţiei Silvice Argeş, gen cabanele de la Mozacu şi Bahna-Nucşoara.

Ideea este că s-a terminat. În acest moment, doar trei piloni… parlamentari  mai sprijină scaunul tot mai şubred al lui Chiriloiu. Dacă va fi nevoie, vor merge alături de el la DNA, la ANI şi oriunde va mai fi necesar, pentru ca prăduitorul de la Direcţia Silvică Argeş să plătească pentru tot şi să restituie statului zecile de miliarde pe care le-a agonisit în afara salariului său de bugetar!

În următoarele zile vă vom prezenta, în exclusivitate, rezultatele unui control care reprezintă începutul sfârşitului pentru don Armando. Laolaltă, fireşte, cu dezvăluiri care arată că acest Chiriloiu, celebru pentru lăcomia lui, ştie să şi dea cu amândouă mâinile când e vorba să-şi servească stăpânii şi protectorii!

Coane Armand, nici nu ştii cât de penal începi să fii! Şi nu doar tu!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. De urmarit duminica emisiunea PRO-TV-ului “Romania te iubesc” cu jafurile din padurile Argesului patronate de acest individ corupt hraparet, vremelnic functionar al statului roman !

Lasa un raspuns