Ca să nu mai fie criticat pentru mulţimea de bolnavi ţinuţi la poarta Spitalului Judeţean: Directorul PNL Gabriel Copciag a dat dispoziţie să fie internaţi rapid toţi cei care se prezintă la spital, fără o consultare prealabilă din partea medicului de gardă!

0
1602

V-am mai spus, prietenia dintre preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, şi doctorul Gabriel Copciag, membru cu numele în PNL (implicare politică zero, rezultate zero, la caşcaval primul de fiecare dată!), a aruncat în aer activitatea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.

Deşi instituţia este finanţată de CJ Argeş care este condus de PSD (preşedinte şi ambii vicepreşedinţi!), Dan Manu a numit un liberal, care-i este amic personal, în funcţia de director medical. Şi n-a făcut-o pe criterii de profesionalism, pentru că Gabriel Copciag este de trei ori varză, ca manager, ca medic şi ca om, fiind celebru pentru incompetenţa sa plenară şi categorică!

V-am spus că există probe şi martori că se trec ca fiind pozitive persoane care nici măcar n-au fost testate? V-am spus şi vă dau cuvântul meu de onoare că în două-trei luni, când demenţa asta cu Covidul va scădea în intensitate, procurorii argeşeni vor proba o activitate infracţională complexă la nivelul conducerii medicale a SJU Argeş! Pentru Gabriel Copciag sunt ultimele momente de linişte!

Dar altceva vreau să vă spun astăzi. Ceva la fel de abject, care vorbeşte de la sine despre caracterul „domnului” director medical Gabriel Copciag, liberalul pus în funcţie de Dan Manu ca să facă praf cel mai mare spital din judeţ.

Ei bine, ştiţi că, în ultima vreme, numărul pacienţilor care au avut nevoie de internare la SJUA a fost mult mai mare ca în perioada stării de urgenţă. O dată pentru că s-au reluat internările şi a doua oară pentru că a fost o afluenţă sporită de pacienţi infectaţi cu coronavirus!

Cum internarea se face în urma unui triaj epidemiologic realizat în incinta corturilor din faţa spitalului, triaj care durează destul de mult în fiecare caz, s-au format, inevitabil, cozi la internare. Cum credeţi că a rezolvat „profesionistul” Gabriel Copciag problema? Nu, n-a mai instalat un cort. Nu, n-a suplimentat personalul care realizează triajul. Nu, n-a simplificat procedura!

Pur şi simplu, cu o inteligenţă ieşită din comun, proprie persoanelor cu IQ sub 95, directorul medical cu carnet de membru PNL a dat dispoziţie ca pacienţii care vin pentru internare să fie… internaţi rapid!

Ce este rău în asta?, mă veţi întreba. Mai nimic, cu excepţia faptului că marea majoritate a internărilor s-au făcut fără ca pacienţii să fie consultaţi de medicul de gardă. Mai mult, s-au făcut fără ca medicul de gardă să aibă cunoştinţă de ele! Acesta afla de internări doar după ce bolnavii erau deja în saloane!

De ce a recurs directorul medical PNL Gabriel Copciag la astfel de mizerii? Simplu: ca să dea el bine la şefii de partid şi să nu existe cozi la internare!

Vom reveni!

D.M.D.

P.S. Joi, 30 iulie, ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a efectuat o vizită inopinată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş. Fiind după program, doamna manager Adriana Molfea lipsea, marea majoritate a medicilor plecaseră şi ei acasă, doar Gabriel Copciag, anunţat în prealabil de vizită, patrula ca un curcan înfoiat prin faţa spitalului, aşteptându-şi stăpânul! Evident că nu şi-a anunţat managerul şi nici colegii de specialitate, dorind să fie singurul care să dea bine în ochii şefului!

Doamne, ce penibil individ, trebuie să recunoaşteţi!

Lasa un raspuns