Ca să nu ajungă şi ei la DNA, deputaţii PSD au lipsit de la „împădurirea” orchestrată de Chiriloiu în Pădurea Trivale

1
224

Vineri, 15 martie, Armand Chiriloiu s-a gândit să dea o nouă lovitură de imagine. Cu ocazia manifestărilor prilejuite de „Luna Pădurii”, şeful de la D.S. Argeş a invitat toată crema judeţului la o… împădurire.

Undeva pe un platou din Pădurea Trivale, Chiriloiu a invitat presa de joasă factură a Argeşului care să arate urbi et orbi ce mare iubitor de natură este el şi cum plantează echipa lui pomi care vor asigura renaşterea pădurii. Cu excepţia aceloraşi tiriplici care i-au publicat şi bilanţul prin care se lăuda câţi bani a făcut Direcţia Silvică, nu s-a dus nici dracu’!

De asemenea, ştiind că dosarul lui Chiriloiu de la DNA Bucureşti a intrat în linie dreaptă, la eveniment n-a fost prezent niciunul dintre parlamentarii PSD care până acum îl onorau cu prezenţa.

Evenimentul a fost un fiasco complet, lucru care ne-a bucurat la maximum!

Chiriloiu, nici nu ştii cât de mic începi să fii!

D.M.D.

P.S. În ultimii trei ani, în Trivale s-au tăiat mii de metri cubi de stejar. Pozele sunt deja la DNA, cu date, cu explicaţii etc. Vineri s-au plantat câteva nuieluşe, pentru poze. Clar, aşa va fi salvată Pădurea Trivale!

1 Comentariu

  1. Nu este vorba ca doar s-au taiat stejari din Padurea Trivale, dar si de faptul ca Directia Silvica a dat si aprobari de scoatere din fondul forestier a suprafetelor de padure ce astfel au devenit libere pentru constructii de vile !

Lasa un raspuns