Bugetarul Dorin Bărbuceanu, şeful clanului PNL Ștefănești, locuieşte într-o vilă de sute de mii de euro cu teren de tenis şi piscină şi donează teren pentru cimitirul din oraş, deşi a venit rupt în fund din Săpata şi a locuit ani buni într-un apartament sărăcăcios dintr-un bloc din Ștefănești!

0
709

Cel mai nociv personaj din viaţa politică a oraşului Ștefănești este, dincolo de orice dubiu, Dorin Bărbuceanu, eterna speranţă liberală la funcţia de primar al urbei.

V-am prezentat zilele trecute o parte din achiziţiile imobiliare de zeci de miliarde de lei făcute de acest individ, o adevărată ruşine a liberalismului în judeţul care a dat României familia Brătienilor! O adevărată avere achiziţionată pe numele unor persoane de încredere. O avere pe care leafa de profesor şi ulterior de primar a lui Bărbuceanu nu i-ar fi permis-o în veci!

Revenim astăzi cu noi dovezi, irefutabile, care arată faptul că Dorin PNL Bărbuceanu a furat ca-n codru cât a fost primar. Pentru că alte venituri, conform declaraţiei de avere, nu a avut, iar patrimoniul i-a crescut an de an.

Aveţi aici fotografia vilei unde locuieşte Dorin Bărbuceanu! Este o locuinţă uriaşă, cu teren de tenis şi piscină, care valorează, împreună cu terenul pe care este ridicată, multe sute de mii de euro! Bani pe care Bărbuceanu nu a avut, nu are şi nu va avea niciodată cum să-i justifice, indiferent ce minciuni îndrugă el acum electoratului!

Profesoraşul Dorin Bărbuceanu a fost, probabil că persoanele originare din Ștefănești îşi aduc foarte bine aminte, un cadru didactic venit din Săpata, sărac lipit. Un tinerel rupt în fund la propriu, care a locuit ani buni într-unul dintre blocurile din Ștefănești. De unde avere când el şi soţia au câştigat câteva sute de euro pe lună ca profesori, ulterior el primind un salariu similar ca primar? Lefurile în administraţie şi în învăţământ le-a crescut PSD în 2017, când Bărbuceanu nu mai era primar şi nici profesor (deşi, dintr-o nesimţire fără egal, ţinea postul blocat!). Era doar un consilier local, cu o indemnizaţie de câteva sute de lei, care trăia probabil din banii soţiei, bugetar şi ea!

Dar acest liberal care nu-şi poate justifica averea incredibilă n-are niciun stres s-o afişeze! Ba chiar, după cum se vede în fotografiile anexate, omul a şi donat, împreună cu o altă familie, suprafaţa de 1.000 metri pătraţi Parohiei Constantin şi Elena. Gestul ar fi, evident, unul nobil, dar de unde naiba a avut teren Dorin Bărbuceanu de făcut cadou, când el nu-şi poate justifica nici 10% din avere cu veniturile încasate?! Nu mai vorbim aici de ţopârlănismul incredibil manifestat atunci când a amplasat, în viitorul cimitir, o placă de marmură ca să ştie tot poporul că el, Dorin Bărbuceanu, a dat terenul parohiei!

Totuşi, cum lucrurile nu pot rămâne aşa, îi vom solicita ANI demararea unei anchete în cazul patrimoniului nesimţit de-a dreptul etalat de familia Bărbuceanu. Săptămâna viitoare, sesizarea va ajunge la Agenţia Naţională de Integritate pentru că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui. Cu averea şi, dacă este cazul, chiar cu libertatea!

Vom reveni curând cu noi dezvăluiri incredibile despre mafia PNL din Ștefănești!

D.M.D.

Lasa un raspuns