Bugetar rupt în fund multimiliardar prin metoda Ion Neguş!

0
378

Cum poate ajunge un bugetar rupt în fund multimiliardar prin metoda Ion Neguş!

bugetar multimiliardar prin metoda negus- foto ion negusCred că nu există cineva în judeţul Argeş care să nu ştie cine este Ion Neguş. Din fericire, creatura aceasta malefică nu mai este printre noi, aşa că mii de argeşeni, victimele agresiunilor, jignirilor şi şantajelor lui spurcate, pot răsufla uşuraţi. Se spune, deşi nu putem băga mâna-n foc, că până şi Iadul a devenit mult mai nefrecventabil de când fostul infractor recidivist este găzduit la secţia „Foc şi smoală”! Dar nu despre Neguş vrem să vorbim astăzi, pentru că el este foarte bine acolo unde este!
M-a întrebat cineva cum poţi ajunge foarte bogat, tu fiind să zicem un bugetar cu leafă mică şi familie „multă”. I-am spus pe loc: prin metoda Ion Neguş. Adică?, m-a întrebat. Ei bine, e foarte simplu.
Cauţi un caz social cutremurător. De preferat o femeie văduvă, cu trei sau patru copii, fără venituri. Te duci la ea acasă, faci fotografii, după care faci cazul public. Urmează pasul doi: abordezi 15-20 de oameni de afaceri potenţi cărora le prezinţi cazul şi le ceri sprijin pentru biata familie necăjită. Pentru micuţii copilaşi care mor de foame! În principiu, marea majoritate a celor abordaţi sunt de acord să ajute şi oferă câte 5-10 milioane, mai ales dacă tu, cel care ceri, eşti o persoană credibilă, cu o bună imagine. (Aici Neguş nu se califica, dar îi dădeau bani să scape de gura lui, ca nu cumva să-i facă ăla de râs că sunt avari, zgârciţi şi că nu vor să ajute!) După care te duci frumos şi cumperi un televizor, un frigider şi câteva plase cu alimente plus eventual ceva rechizite. Faci fotografii cât cuprinde, le pui pe Facebook şi le mulţumeşti din suflet oamenilor de afaceri care te-au sprijinit şi care, nu-i aşa?, pot vedea cu un click unde şi pe ce s-au dus banii lor.
Problema este că tu ai strâns în jur de 100 de milioane, să zicem, din care ai cheltuit cel mult 40. Restul îl bagi în buzunar. Fie că ai o fundaţie umanitară, fie că faci în mod individual pe… Maica Tereza şi ţi se rupe… sufletul de sărmani, totuna este. Aceasta este procedura brevetată pe care o urmează cu stricteţe aproape toţi „milostivii”.
Orice asemănare cu persoane care ne sufocă non-stop cu generozitatea lor aproape divină (dar extrem de INTERESATĂ!) nu este deloc întâmplătoare.
D.M.D.

Lasa un raspuns