Brătienii urlă în morminte: Baicea de la Costeşti şi Florin Gardin, cel cu unghia de 2 centimetri, sunt vedetele PNL pentru alegerile din iarnă!

0
329

11-oct-pnl-alegeri-1PNL este un partid condus de lideri aflaţi în mare suferinţă intelectuală. Din nefericire pentru liberalii de bună-credinţă!

Să ajungi în situaţia ca preşedintele Organizaţiei Naţionale de Femei a PNL, Lucia Varga, să-şi dea demisia pentru că un preşedinte de organizaţie judeţeană, Ilie Bolojan, a decis că nu are ce căuta pe listele parlamentare ale partidului?!!

Aşa ceva? Preşedintele organizaţiei de femei a PNL să nu aibă loc pe liste? Când, în mod normal, ar trebui să fie titular de drept! Dacă nu se bucură de încrederea conducerii partidului (conducere din care face şi ea parte de drept!), de ce naiba nu au dat-o afară până acum? Aud?

În Argeş, lucrurile sunt mult mai simple. Pe liste au ajuns indivizi ca Ion Baicea, ţărănuşul de la Costeşti, şi Florin Gardin, fost inspector şcolar general, celebru pentru unghia de 2 centimetri pe care o purta falnic la degetul mic!

11-oct-pnl-alegeri-2Ce să caute un primar de orăşel pe lista pentru Senat? Aduce voturi? Aduce o…! Când el săracu’ de-abia a fost votat de vreo 2.500 de persoane, iar în judeţ nu are nici notorietate, nici imagine pozitivă! Faptul că este cel mai celebru de pe strada lui din Costeşti nu înseamnă nimic la nivelul judeţului Argeş, unde liberalii vor plăti crunt prostia şi amatorismul politic de care se pare că s-au molipsit iremediabil de când Iani Popa a ajuns jupân peste vatra Brătienilor!

Cât despre Florin Gardin, prezenţa lui pe liste îi va oferi DNA ocazia să demareze „Operaţiunea Manualul”. Prietenii ştiu de ce!

Peştele, ca de obicei, de la cap se-mpute! În sensul că, de când Iani Popa a ajuns împărat, a băgat PNL Argeş în rahat! Şi zău că actualii liberali merită cu prisosinţă tot ce li se întâmplă!

D.M.D.