Brădenii cinstiţi au un singur obiectiv: PENALUL Florin Frătică trebuie ţinut departe de Primăria Bradu şi de Consiliul Local!

0
688

La sfârşitul săptămânii trecute, Florin Frătică a obţinut câştig de cauză într-un dosar penal cu prejudiciu de 8 milioane de euro. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au considerat că statul român poate fi prăduit cu acest „mărunţiş” de către fostul edil al comunei Bradu.

S-au schimbat lucrurile cu ceva?

Evident că nu. Florin Frătică rămâne un infractor condamnat definitiv la pedeapsa de un an de închisoare. Este deci ceea ce până şi preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, numea un PENAL!

În acest moment, Florin Frătică este cercetat în alte dosare penale: pentru mită electorală, pentru angajarea unor panarame pe bani publici la Primăria Bradu şi la Casa de Cultură din comună (cazul celor două Aline!) etc.

Cel mai probabil, Florin Frătică nu va fi condamnat definitiv până la alegerile locale din septembrie. Alegeri la care va candida din partea PMP, partidul turnătorului Traian Băsescu Petrov, jigodia penală care le-a tăiat pensiile şi salariile românilor ca să poată fura Udrea, Videanu, Berceanu şi Blaga!

Ideea este că, după cum se vede din fotografiile anexate, omul umblă cu aceeaşi trupă de academicieni, cunoscuţi în Bradu după poreclele pline de virilitate Ţâţă şi Ţâcă. Masculi care-şi sug burţile în fotografie mai ceva decât sugea Alina Olărescu… pe vremuri, în timp ce era plătită de Frătică din bani publici!

Adică nimic nu s-a schimbat! Frătică din 2020 este acelaşi personaj odios din 2008-2016, cu menţiunea că s-a ramolit ca orice descreierat care a declarat la DNA că el habar nu are ce s-a întâmplat la primărie în cei 8 ani în care a condus-o deoarece a fost tot timpul beat!

Este foarte important ca Florin Frătică şi banda lui să nu mai aibă niciun cuvânt de spus la Bradu. Primar nu va ajunge în veci cu 12,4% intenţie de vot, cât are în prezent! Însă trebuie să nu intre nici în Consiliul Local, unde nu ar face altceva decât să blocheze dezvoltarea localităţii şi să se ţină de scandaluri şi ticăloşii de genul celor care l-au băgat în repetate rânduri după gratii!

În curând, noutăţi explozive despre Florin Frătică. Pentru că brădenii au tot dreptul să afle cine le-a distrus comuna 8 ani de zile, cu gaşca lui de beţivi, curve şi hoţi!

Gura lumii susţine că un grup de oameni cinstiţi şi sătui de veşnicele tentative ale lui Florin Frătică de a prădui banii comunităţii din Bradu va edita o publicaţie care va demasca PENALUL aşa cum nu s-a întâmplat niciodată!

Ţineţi aproape, nici nu vă imaginaţi ce vi se pregăteşte!

D.M.D.