Brădeni, aici e matrafoxatul dumneavoastră: PENALUL Florin Frătică, beat muci, la unul dintre balurile „Ancheta”, pe când conducea ca primar, spre dezastru financiar şi edilitar, comuna Bradu!

0
143

Florin Frătică n-a fost niciodată alesul brădenilor. Încă din 2008, când a câştigat primul dintre cele două mandate de edil al comunei Bradu, Frătică a reuşit să ajungă primar printr-o fraudă care s-a văzut din avion. Cu traseism electoral, cu ţigani aduşi cu microbuze şi autobuze la vot, cu mită electorală etc.

În 2012 i-a fost mult mai uşor. Era deja primar, aşa că avea practic pâinea şi cuţitul. A adus în comună, cu mutaţii fictive, peste 230 de persoane. Numai la el acasă, în vila de ţărănoi lipsit de bun-gust pe care şi-a construit-o, locuiau, chipurile, 17 persoane! Persoane care nu aveau nimic în comun cu familia Frătică! A oferit, din buzunar, bani pentru vreo câteva zeci de cupluri care împlineau chiar în 2012 50 de ani de căsnicie, bani recuperaţi ulterior, după vot, din bugetul comunei Bradu! Deşi a avut dosar penal pentru aşa ceva, a reuşit să scape fără a înfunda puşcăria şi pentru asta!

În aceste zile, Florin Frătică îi minte ca la uşa cortului (deh… anturajul!) pe cei 7% dintre brădeni care încă se uită în gura lui de fost puşcăriaş recidivist, susţinând că va fi candidatul PNL la Primăria Bradu. Evident că lucrurile nu vor sta aşa, pentru că, potrivit statutului PNL, Florin Frătică nu poate fi nici măcar membru de partid, deoarece a fost condamnat penal pentru corupţie. Plus că în al doilea mandat a stat la puşcărie mai mult decât la Primăria Bradu, fiind reţinut în mai multe dosare penale cu prejudicii de zeci de milioane de euro. Prejudicii pe care i le-au reţinut în sarcină DNA şi DIICOT.

Momentan, campania lui Florin Frătică se rezumă la trăncăneală mediatică. PNL Argeş îl ignoră, pentru că urmaşii brătienilor nu pot face echipă cu un puşcăriaş care toată viaţa lui s-a ţinut doar de fraude, coţcării şi tunuri financiare.

Brădenii ştiu acum că Florin Frătică habar n-are nici măcar cum se numesc toate satele şi cătunele din comună. Oamenii ştiu că individul îşi mutase practic biroul de edil la Restaurantul Casa Maria, unde bea 12 ore din 8, până ajungea să-şi confunde şoferul cu primarul PDL de la Costești, Ion Baicea!

Problema nu este că Florin Frătică ar putea ajunge din nou primar, pentru că va ajunge doar din nou PENAL. Problema este că omul ar trebui să plătească pentru tot ce-a comis în funcţia de ales public pe care a ocupat-o prin fraudă.

Publicăm astăzi un filmuleţ incredibil de la unul dintre balurile săptămânalului „Ancheta”, eveniment anual unde Florin Frătică obişnuia să se prezinte beat muci şi să se dea în spectacol ca un golan. Îl puteţi vedea, în exclusivitate pe www.ziaruldearges.ro, în timp ce cântă alături de formaţie, cu vocea suavă a unui măgar ajuns la maturitate, un hit la modă! Ar trebui să ne fie tuturor ruşine că i-am permis unui astfel de om să ajungă primar şi să administreze un buget de sute de miliarde de lei vechi anual!

Luni, tot pe www.ziaruldearges.ro, vom publica povestea Alinei Olărescu, zise Elena Udrea de Bradu, pipiţă adusă de Florin Frătică în comună şi plătită la greu din bani publici, chiar şi atunci când lipsea din ţară cu lunile. A existat dosar penal, un prejudiciu de aproape 30.000 de euro reţinut în sarcina primarului şi a petardei blonde, dar totul s-a cam muşamalizat.

Ei bine, nu vom permite aşa ceva! Pentru că două funcţionare au primit bani fără să meargă la serviciu, Liviu Dragnea face acum puşcărie. Florin Frătică este mult mai vinovat, nu doar pentru că el era cel care a angajat-o pe Alina Olărescu şi o plătea deşi aia trecea pe la serviciu ca Dunărea prin Bucureşti, dar şi pentru că primea de la ea, cu regularitate, servicii… xxx!

D.M.D.

 

Lasa un raspuns