Bolnava psihic Miss Autopsia are dosar penal pentru agresarea contabilului-şef al Primăriei Ștefănești!

0
277

Anul 2018 va debuta cu un adevărat cutremur la Primăria Ștefănești, unde primarul Ioana Jenica Dumitru şi dobitoaca pe care a angajat-o pe post de consilier personal, Miss Autopsia, se vor confrunta cu toate organele de control ale statului şi vor face primii paşi spre puşcărie. Împreună!

În zilele următoare vom prezenta zeci de abuzuri incalificabile comise de Miss Autopsia din poziţia ei de consilier al primăriţei vesele de la Ștefănești. Multe dintre ele penale!

Deocamdată vă anunţăm că, pe 5 ianuarie, această japiţă oligofrenă a sărit la gâtul contabilului-şef al Primăriei Ștefănești, chiar în biroul primarului Ioana Jenica Dumitru, furioasă că s-a refuzat plata unor facturi (fără documente justificative în spate!). Este vorba despre nişte facturi pentru diverse publicaţii şi site-uri, combinaţii ticăloase decise de Miss Autopsia cu de la ea putere pentru a-şi asigura susţinerea unor ziarişti făcuţi la apelul bocancilor. În urma agresiunii, Miss Autopsia (Lavinia Năstase) s-a ales cu o plângere penală la Poliţia Ștefănești şi va fi şi acţionată în instanţă pe latură civilă pentru insultele şi calomniile aduse.

În altă ordine de idei, fosta proxenetă Miss Autopsia îşi bate joc de angajaţii Primăriei Ștefănești obligându-i pe cei mai slabi de înger să recite poezii de Eminescu pentru o aşa-zisă manifestare culturală pe care vrea s-o organizeze în viitorul apropiat!!

La Ștefănești e balamuc, iar Miss Autopsia şi bărbatul ei, Strămoşul, zis Labă Tristă, au ajuns să facă legea în primărie, ei fiind cei care decid ce facturi se plătesc şi ce salariaţi sunt recompensaţi sau, dimpotrivă, sancţionaţi. Semn că primarul Ioana Jenica Dumitru nu merită un al doilea mandat. Şi nu-l va avea!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns