Biroul Electoral Județean a decis: Radu Perianu și PNL Argeș și-au bătut joc din nou de legea electorală, falsificând montaje video, informații și recurgând la campanie electorală negativă contra PSD Argeș!

0
145

Astăzi, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr.3 Argeș a obligat PNL Argeș și pe candidatul liberal la președenția Consiliului Județean Argeș, Radu Perianu, să elimine de pe toate mediile de difuzare online două mesaje de propaganda electorală care s-au dovedit a fi ilegale, discriminatorii și care incitau la ură și intoleranță.

Este vorba despre un montaj video cu imagini insultătoare, calomnioase, trucate și manipulatoare, prin care Perianu și PNL acuzau reprezentanții PSD de fel de fel de absurdități și aberații, totul având drept scop ascunderea faptului că liberalii argeșenii sunt niște terminați, niște papagali și niște golani care n-au făcut nimic timp de 34 de ani pentru argeșeni. Plus un alt montaj fabricat, calomnios la adresa primarului de la Vulturești, Eugen Liviu Poșircă, pe care liberalii se chinuie să-l bată de trei mandate și, fiind impotenți și incompetenți, n-au reușit decât să se facă mereu de râs!

Reprezentanții BEC au dat pentru a patra oară în ultimele 10 zile dreptate celor de la PSD Argeș, care au semnalat derapajele electorale ale PNL și a candidatului complet incompetent din punct de vedere juridic, Radu Perianu, un individ care n-a fost în stare să livreze argeșenilor nici un mesaj pozitiv, într-o întreagă campanie electorală. Reamitim doar câteva dintre amenințările din ultima lună vomitate în spațiul public de Radu Perianu, cel pe care liberalii autentici îl consideră OB-ul refolosibil al Alinei Gorghiu!

  • Voi da afară 30% din salariații de la Consiliul Județean Argeș
  • Medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență sunt rușinea Argeșului
  • Pădurea Trivale trebuie să devină Arie Protejată și să fie administrată de la București, nu să fie amenajată ca Pădure Parc și să rămână la dispoziția comunității piteștene

Tot Radu Perianu a girat, prin prezența lui la lansarea candidaturilor, prezența pe listele PNL Argeș a unor penali ca Alin Călinescu (Mioveni), Gheorghe Țucă (Cocu), Gheorghe Purcaru (Morărești), Ioana Jenica Dumitru (Rătești), Constantin Cojocaru (Slobozia),  Ion Tănase (Buzoești), Claudiu Neguț (Izvoru), Ando 12 clase (Albota) și mulți mulți alții!

Toată campania electorală a lui Radu Perianu și a celor din PNL Argeș s-a dovedit una ilegală, infectă, plină de atacuri calomnioase, mizerabile, sancționate prompt  de Biroul Electoral Județean!

Alina Gorghiu, Radu Perianu, Mihai Coteț, Alin Călinescu și restul cartelului sunt exponenții răului absolut care vrea să pună mâna pe acest județ, localitate cu localitate. Candidații aleși de ei, susținuți de ei, promovați de ei sunt fie niște foști, actuali sau viitori condamnați la pușcărie, fie niște oameni fără Dumnezeu (care fie au făcut sex cu călugări, fie au părăsit Biserica lui Dumnezeu pentru a candida la funcții de primar pe care nu le merită și, deci, nu le vor obține!), fie niște analfabeți care nu pot scrie două rânduri corect!

Argeșul iese pe 9 la vot să termine o dată cu acești golani! Să zdrobească coaliția leprelor care vor să ne amaneteze viitorul! Să voteze trandafiri și oameni care construiesc și dezvoltă, nu europeni care stau cu spatele la electorat, cotețari care plătesc ghioarle de presă să injure din anonimat sau fel de fel de drogați care au ajuns să reprezinte, astăzi, chiar și Guvernul României (aripa PNL!).

Imperiul Răului s-a ridicat din nou! Sauron nu mai poartă paloș și inel magic, nu mai are nici măcar cojones! Are plete blonde și obține tot ce vrea lovind decidenții cu fruntea în buric, aburindu-i și mințindu-i ca o beșniță! Saruman al Blondei n-are nici el toiag, deși după fața și postură ar părea că are nevoie. Nici el n-are cojones, fiindcă se aude că că-i plac bălășelile, nu frumoasele! Pozează în mare avocat și expert în drept, deși a pierdut în fața PSD toate dezbaterile arbitrate de BEC.

Duminică e șansa noastră să ținem Argeșul curat, nepângărit de acești degenerați politic! Ei sunt dușmanii noștri, LIBERALII sunt cei care au amendat aproape 40 000 de argeșenii cu zeci de milioane de lei în pandemie, ei ne-au distrus afacerile, ne-au închis firmele, ne-au obligat să ne îngropăm fără slujbă bunicii și părinții!

,,Să nu uiți, Darie, să nu uiți!”, spunea Zaharia Stancu! Altfel, totul a fost în zadar!

D.M.D.

P.S. Normal că trandafirii vor câștiga în fața acestor nulități! Dar trebuie să votăm cu toții împotriva găștii Salteluței, ca să eliminăm o dată pentru totdeauna acest cancer politic, intrat în metastază, de la luarea deciziilor în Argeș!