Bilantul tragediei Colectiv: 48 de decese! Inca doua persoane au murit!

0
379

      Va relatam in urma cu o zi ca bilantul tragediei Colectiv numara 46 de morti. Astazi, 10 noiembrie, numarul de decese a crescut la 48, dupa ce inca doua persoane au pierdut in lupta cu un destin necrutator. Afla acum cine sunt ele si care a fost cauza decesului lor.

Luni seara un barbat a decedat la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Arsurile grave si multiplele blocaje l-au condus pe cel ranit in incendiul de la Clubul Colectiv catre o inevitabila si dureroasa moarte, medicii neputand a mai face nimic pentru el. Deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la cel decedat in urma cu cateva ore.

Tudor_Golu_decedatAl doilea barbat care a decedat in urma cu putin timp este Tudor Golu, 28 de ani, chitaristul formatiei Axial Lead. Acesta fusese transferat duminica seara intr-un spital din Birmingham, Marea Britanie, insa a decedat in urma cu cateva ore datorita arsurilor grave de pe mare parte din suprafata corpului si a cailor respiratorii.

Tudor Golu era chitarist al trupei de rock Axial Lead, artist grafic si animator 2D si 3D. El fusese cel care a realizat videoclipul melodiei “The day we die” a trupei Goodbye to Gravity. Trupul acestuia urmeaza a fi repatriat in regim de urgenta, costurile fiind asigurate din fondurile de rezerva ale Guvernului, dupa cum declara premierul interimar Sorin Cimpeanu.

In prezent in spitalele din Capitala mai sunt internati 76 de raniti in incendiul de la Clubul Colectiv. Un numar de 35 de persoane au fost pana in prezent transferate catre clinici din strainatate, insa 5 dintre acestea au decedat, din pacate: doua persoane in Olanda, unul in Israel, unul in drum spre Elvetia si ultimul in drum spre Marea Britanie. Starea celor raniti ramane una grava, asa ca bilantul tragediei Colectiv s-ar putea sa fie, in zilele ce urmeaza, unul si mai cutremurator decat cel din prezent. Pentru moment, rugaciunile noastre se indreapta catre cei 48 de tineri decedati in incendiul Colectiv, din 30 octombrie 2015.

Redactor: Emma Radu

Lasa un raspuns