Bătaie de joc la Poiana Lacului: Primarul PDL-PNL Ion Dumitrache a îngropat 8 miliarde în păpuriş şi a construit o casă de cultură invizibilă!

0
524

Luni, 8 mai, „Ziarul de Argeş” a declanşat o campanie de presă menită să reinstaureze normalitatea în comuna Poiana Lacului. Această localitate superbă a avut ghinionul ca, de 16 ani, să fie condusă de o gaşcă de amatori şi incompetenţi (atunci când nu sunt de-a dreptul prăduitori!).

Administraţia primarului PDL Ion Dumitrache (pentru că, deşi este acum membru PNL, timp de 16 ani a fost în PD şi PDL) şi-a bătut joc atât de locuitorii comunei, pe care i-a minţit la fiecare scrutin cu o nesimţire din ce în ce mai mare, cât şi de bugetul fabulos, de zeci şi zeci de miliarde lei, de care dispune localitatea.

Dar, cum o poză face mai mult decât o mie de cuvinte, vă prezentăm astăzi cum arată două dintre investiţiile pe care Ion Dumitrache le anunţa triumfător în campania electorală din 2012. Şi anume noua casă de cultură a comunei Poiana Lacului, imobil construit pe locul fostei primării comunale, şi baza sportivă Poiana Lacului, investiţie în care au fost pompate fonduri enorme.13 mai Poiana Lacului 113 mai Poiana Lacului 3

Vă uitaţi după Casa de Cultură Poiana Lacului ca după Fata Morgana? Aveţi dreptate. Edilul Dumitrache de la PDL-PNL nici n-a demarat lucrarea. De ce? Pentru că în 2012 şi-a atins scopul: v-a păcălit să-l votaţi! Evident, este gata să vă promită că, până în 2020, o termină sigur! Doar-doar îl votaţi din nou! Lucru care nu cred că se va întâmpla deoarece Poiana Lacului are nevoie de 13 mai Poiana Lacului 2un GOSPODAR, nu de un PAPAGAL!

A doua investiţie minune este baza sportivă. Aici, în acest stadion pe care creşte papura şi care seamănă cu un izlaz părăginit, administraţia PDL-PNL a îngropat nu mai puţin de 8 miliarde lei vechi! Aproape 200.000 de euro, la cursul de atunci!

La câţiva kilometri de Piteşti, un primar primitiv şi mărginit blochează de 16 ani dezvoltarea unei comune bogate şi frumoase. Pe 5 iunie aveţi posibilitatea să o rupeţi cu trecutul şi să ajutaţi Poiana Lacului să aibă un viitor. Altfel, şi peste 16 ani vom discuta tot de miliarde îngropate în păpuriş, de investiţii promise astăzi şi uitate mâine, de incompetenţă şi demagogie!

Luni revenim cu noi imagini fabuloase din Poiana Lacului.

D.M.D.

P.S. Luni, site-ul nostru a avut aproape 5.000 de cititori unici. Numai pe pagina de Facebook a cotidianului nostru, articolul despre Poiana Lacului a avut peste 1.550 de vizualizări. Deci interesul este maxim şi ne încurajează să continuăm campania noastră!

Lasa un raspuns