Bătaie de joc fără limite la PNL Argeș: Prefectul cu doctorat la Bălți se laudă că în Argeș s-au făcut 2038 teste în aproape 70 de zile. Râd și curcile!

0
237

Instituția Prefectului Argeș informează că numărul testelor COVID efectuate în județ, de tip Real Time PCR, prin DSP Argeș și unitățile sanitare, a ajuns la 2038.

Dintre acestea, 146 au fost folosite pentru testarea personalului din Centrele Rezidențiale ale DGASPC Argeș. În total, vor fi testate de către DSP Argeș 369 de persoane, acțiunea începând de luni, 4 mai 2020, cu testarea  personalului din cadrul serviciilor sociale de tip rezidențial aflate în subordinea DGASPC, care au intrat în tură pentru 14 zile.

DSP a testat 93 de persoane aflate în carantină instituționalizată și 333 de persoane aflate în izolare.

De asemenea, DSP Argeș a testat și 141 de persoane (pacienți și personal medical) din cele trei centre de dializă din județ. Acțiunea de testare în centrele de dializă a durat aproximativ două săptămâni.

Cele mai multe teste s-au realizat pentru personalul medical și pacienții din Spitalul Județean de Urgență Pitești.

,,În ultimele două săptămâni s-a testat mai mult decât în ultimele două luni! În România a crescut capacitatea de testare, nu atât cât ne-am fi dorit, dar testăm inteligent. În județ, capacitatea de testare va crește, pe lângă laboratorul de la Mioveni urmând să devină operaționale cele două, de la Spitalul Municipal Câmpulung și Spitalul Județean de Urgență Pitești. Specialiștii aleargă zi și noapte prin județ, pentru a preleva probe. Un lucru îmbucurător este că avem puțini pacienți COVID la ATI, iar numărul deceselor este relativ mic. Cifrele ne arată că, până acum, am reușit să ținem sub control epidemia de coronavirus în Argeș”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Cu alte cuvinte, omul Guvernului PNL în Argeș se laudă cu 2038 de teste făcute în aproape 70 de zile! Adică 7-800 de persoane, fiindcă sunt cazuri în care un bolnavi a făcut 4 – 5 teste. Deci s-a testat de nu s-a mai pomenit!

Practic, râd și curcile de domnul Emanuel Soare, liberalul cu doctorat obținut la Bălți. Sau la Chișinău! Oamenii prefectului n-au testat mai nimic, au hăituit argeșenii cu amenzi ilegale în timp ce Soare a instigat personal la deschiderea de dosare penale pe numele unor medici care n-au vrut să-i asculte ordinele abuzive.

Dispare starea de urgență pe 15 mai, va dispărea și Guvernul PNL foarte curând iar toți cei care au comis abuzuri vor plăti cu funcția, cu averea, cu libertatea!

Tic tac tic tac!

D.M.D.

P.S. Cine dă bilețele cu indicații cum ar trebui să fie lucrați adversari politici, e un politician de doi bani, Pentru că … organele statului și pentru că… pușcărie! Nici Mircea Băsescu, Elena Udrea, Gheorghe Ștefan, Relu Fenechiu, Bogdan Olteanu etc. n-au crezut și nu s-au ferit, până nu i-a nimerit!

Lasa un raspuns